Ricci Ricci

06 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Ricci  Ricci

Prima  editie limitata a parfumului Ricci  Ricci, o aduce din nou in atentie pe eroina Ricci Ricci la fel de seducatoare, jucausa, visatoare. Ingredientele delicioase din notele de top: capsuni, rubarba si ghimbir induc o sete de aventura, in nota de mijloc gasim Craiasa Noptii,o floare speciala care isi dezvaluie parfumul numai dupa lasarea serii, e emblematica si pentru parfumul Ricci Ricci,voluptoasa Tuberosa si trandafirul Centifolia. Ca parfumul sa-si pastreze senzualitatea, nu puteau sa lipseasca in notele de baza Patchoulli si lemnul de Santal.

“Un parfum este o opera de arta, iar obiectul care il gazduieste, trebuie sa fie o capodopera” spunea Robert Ricci, fiul Ninei Ricci si directorul artistic al brandului. Aceasta editie limitata a fost inspirata din valorile casei Nina Ricci si intruchipeaza cele trei elemente caracteristice ei: moda, arta si parfumul.

Sticla couture Ricci Ricci, care a primit deja nenumarate premii, isi abandoneaza culoarea roz, in favoarea unui rosu aprins, culoare pe care Nina Ricci o foloseste foarte des  in schitele ei.
Ricci Ricci Dancing Ribbon  este editie limitata si se va gasi din iunie exclusiv in magazinele Sephora
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: nina ricci, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!