Shine. Bucura-te de viata!

22 august 2012

Shine. Bucura-te de viata!

 O frumuseţe naturală, cu o energie vibrantă şi o vădită dragoste de viaţă, Heidi Klum este o adevarată sursă de inspiraţie. Top model, prezentator de televiziune, style icon, designer, femeie de afaceri, soţie şi mamă, Heidi se bucură de tot ce viaţa are de oferit. Femeile din întreaga lume sunt atrase de exuberanţa, eleganţa ei lipsită de efort, de faptul că este o femeie cu picioarele pe pământ şi de incredibilul ei  talent natural. Oriunde merge, indiferent ce face, ea străluceşte.

Acum, strălucirea multi-faţetată a lui Heidi Klum este capturată în noul ei parfum: Shine, o esenţă efervescentă, floral-orientală. Acest parfum fermecător de feminin încapsulează veselia lui Heidi, spiritul ei jucăuş şi gustul ei pentru autenticitate, care se reflectă în personalitatea ei naturală şi abordabilă.

Heidi spune: "Sophia Loren a spus odată că frumuseţea este în ochii privitorului şi sunt total de acord. Shine nu este despre ceva ce vedem, este vorba despre modul în care acesta ne face sa ne simţim - jucăuş, senzual şi radiant. Îmi dau seama că sunt norocoasă şi că am parte de multă fericire în viaţa mea. Parfumul meu, Shine, este creat pentru a fi purtat de către toate femeile care se bucură de viaţă. "
 
Shine: parfumul 
O efervescentă fuziune floral-orientală, Shine reflectă perfect vivacitatea spumoasă a lui Heidi şi senzualitatea ei subtilă. Acest parfum elegant se deschide cu note proaspete, suculente de mandarine şi pere, cărora li se adaugă piper roz picant pentru a revigora simţurile. Acestea se transformă într-un buchet feminin de mimoză, lăcrămioare şi floarea soarelui, care emană un delicios joie-de-vivre. La baza acestuia, notele calde de vanilie, boabele de tonka şi moscul creează tonalităţi seducătoare, senzuale, făcând acest parfum minunat de captivant.
 
Shine: ambalajul 
Shine este elegant ambalat într-o cutie şi o sticlă de un auriu luxos, care reflectă perfect strălucirea interioară a lui Heidi, cât şi căldura sa. De-o formă uşor ovală, sticla lui Shine este împodobită cu un model concentric de valuri de cristal, care se joacă cu lumina, reflectând-o într-o mulţime de direcţii. Prin această fuziune strălucitoare de sticlă şi cristal, putem arunca o privire la substanţa aurie din interior. Flaconul este acoperit cu un capac pătrat de culoare aurie şi un guler împodobit cu finisajul perfect: numele parfumului, ştanţat.
 
Cutia premium a parfumului reflectă designul distinctiv al sticlei. Acest pachet auriu strălucitor este decorat cu un model de inel concentric şi finisat cu un panou pătrat ciocolatiu, ce poartă numele ‘Heidi Klum Shine’ în auriu. Partea de sus a cutiei afişează noul logo al parfumurilor Heidi Klum: un oval care conţine literele "H" şi "K" interconectate. Efectul general este unul de glamour atemporal şi de lux minimalist.
 
Shine: campania publicitară
Spiritul vesel al lui Shine este perfect surprins în campania de publicitate TV şi print, care o are ca protagonstă pe radianta Heidi Klum. Filmată la o oră magică, atunci când lumina soarelui încălzeşte şi mângâie pielea într-o lumină aurie, reclama TV surprinde un moment intim, jucăuş între Heidi şi persoana care o filmează cu o cameră portabilă - probabil un prieten apropiat. Reclama începe cu un close-up nefocalizat pe faţa zâmbitoare a unei femei, care, pe măsură ce imaginea devine mai clară, se transformă în frumoasa, strălucitoarea Heidi. O mână este îndreptată către ea şi ea este ajutată să se urce pe un ponton de lemn, în timp ce noi vedem o bucăţică de mare pe fundal.
 
Camera o urmăreşte pe Heidi, care poartă o rochie de seară, în timp ce înaintează către pământ. Ea îi spune ceva celui care o filmează, apoi începe să interacţioneze seducător şi jucăuş cu camera de filmat, dar noi nu putem auzi conversaţia. Ajunsă la ţărm, Heidi este ridicată şi învârtită în cerc în braţele cameramanului - îi vedem chipul inundat de bucurie, ca prin ochii lui. În timp ce aparatul de filmat se învârte, filmul se estompează în cercurile de design ale ambalajului, pentru a dezvălui sticla parfumului Shine.
 
Fotografiat în acelaşi cadru pe plaja aurie, campania pentru print reflectă intimitatea dintre Heidi şi fotograf. În acest portret prim-plan, Heidi se uită senzual către aparatul de fotografiat, lumina soarelui reflectându-se pe pielea ei goală, strălucitoare, nuanţând imaginea cu tonuri superbe de auriu.
E rândul tău să străluceşti cu Shine de la Heidi Klum. Inspiră-te din energia efervescentă a lui Heidi, din eleganţa ei naturală şi senzualitatea ei subtilă.
 

taguri: Heidi Klum, parfum, mimoza, lacramioare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!