Brose crosetate Corrsage – noi pe piaţa

11 martie 2011 | Autor: Sigina

Brose crosetate Corrsage – noi pe piaţa

Pe piaţa online”, fiindcă offline ştiu demult ce pot fetele  Vreau să vă prezint blogul prietenuţelor mele, proaspăt lansat cu broşe realizate manual, cu foarte multă atenţie. Florile, căci flori sunt, sunt croşetate de mâini foarte pricepute, atente la detalii de care eu personal nu-mi dau seama – îmi place doar să le port.  Că ştiţi că în ultima vreme am pată pe broşe, mi se pare că schimbă toată haina şi dintr-o bluză, un guler larg, un rever sau o haină banale fac o bijuterie de “ţol”.  Să revenim. Corrsage “cea mare” a ales firele din străinătate, şi nu orice fel e fire. E foarte atentă la calitate, atât a firului cât şi a lucrului. :)

Deocamdată găsiţi doar broşe, însă în curând veţi găsi şiraguri cu bile îmbrăcate, tot cu croşetul – eu am deja de vreo 2 ani nişte şiraguri aşa şi arată priceless. Ştim că moda vintage “rulează fin”, iar primăvara aceasta, mai mult ca orice, vedetă sunt anii 70. Tricotajele sunt primele care îmi trec prin cap şi aceste broşe ţin pasul cu această tendinţă. Oricum, sunt aşa frumoase că nu o să se demodeze niciodată. Le iubesc!

Site-ul are câteva zile, deci trebuie să mai apară pe el produse. Oricum, sunt ordonate pe categorii şi pe colecţii, sunt unicate şi costă 20 lei broşa. Mi se pare că au pus un preţ bun, bravo.

În poza de mai jos vedeţi 2 din şiragurile mele şi una din broşe, restul mi-au scăpat. Dar o să le vedeţi cu siguranţă pe outfits of the day, fiindcă le port zilnic. Toate sunt cam la fel de mari ca cea din mâna mea, click pe foto mai jos, pentru a mări. Ok, so meet Corrsage şi lăsaţi comentarii, întrebări etc. Mai treceţi pe la ele să vedeţi ce adaugă nou.
 

sursa: Sigina

taguri: brose crosetate, corrsage, handmade

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!