Noua colectie Cristina Nichita

19 mai 2011

Creatoarea de moda Cristina Nichita isi prezinta cea mai noua colectie pe linia EVENTS, joi 19 mai, orele 19.00. Evenimentul va avea loc la etajul 2 al COCOR Store in cadrul Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni.

Vor fi prezentate 40 de creatii, structurate in trei parti, ce fac o trecere prin trei look-uri si modalitati de expresie diferite, unite de folosirea la unison a tesaturilor si croielilor fluide. O insiruire de rochii ultra-feminine, realizate din fibre usoare si confortabile - voaluri, matasuri naturale, satinuri fine - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, create pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare. Paleta cromatica ne poarta de la tonuri stinse si pale de verde vegetal, maronuri si lila-uri, desprinse parca din natura, catre ivory, creme si roz patinat atent combinate cu negru, si se opreste la albastru electric, culoarea vedeta a sezonului. Intreaga prezentare de moda va fi transmisa live pe mediafatada COCOR, iar colectia va fi pusa in vanzare in Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Realizata in colaborare cu designerul George Hojbota, colectia readuce in prim plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexi. Colectia se doreste a fi una evolutiva, ce marcheaza o noua viziune asupra luxului si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Alaturi de modele de top, pe scena va defila si Laura Cosoi, invitata special pentru acest show. La eveniment si-au anuntat participarea nume sonore din lumea show-biz-ului romanesc, politicieni, actori, fashion editori, prieteni si clienti ai casei de moda.

Evenimentul este realizat cu participarea: Angela Vasiliu - incaltaminte si marochinarie, Geta Voinea - hair style, Dj Arabu - sonorizare.
 

taguri: moda, cristina nichita, voal matase, satin

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!