NICHI - CRISTINA NICHITA, singurul brand iesean pe segmentul de moda pret-a-porter prezent la Bucharest Fashion Week

23 noiembrie 2006 | Autor: S.C NIKY S.R.L, Str. Vitejilor nr. 25, Iasi

NICHI - CRISTINA NICHITA, singurul brand iesean pe segmentul de moda pret-a-porter prezent la Bucharest Fashion Week

     NICHI CRISTINA NICHITA cel mai apreciat brand de pret - a - porter feminin din Romania va urca pe podiumul "Bucharest Fashion Week", eveniment desfasurat intre 27 - 29 Noiembrie, la World Trade Center in Bucuresti, incepand cu orele 21:00.

     Continuad povestea prezentata la Romanian Fashion Week, brandul iesean va aduce pe scena festivalului din Bucuresti o colectie special creata pentru acest eveniment, o colectie de podium, inspirata de dramatismul si stralucirea femeii anilor ’60. Femeia bad girl-glam diva revine in atentie mai puternica, te cucereste prin farmecul si rigurozitatea stilului clasic cu care ne-a obisnuit si te provoaca prin extravaganta rochiilor de seara stralucitoare.
     O colectie a contradictiilor de culori, de stari, de atitudini, de aspiratii, de epoci... Forme circulare, ce urmaresc linia corpului si subliniaza atitudinea contrasteaza cu forme voluminoase, distinctive... O paleta de culori... si reci si calde, contradictie de culori, tonuri diafane de gri... si totusi... negrul manifest etern al elegantei ramane si in aceasta colectie regele.
     Contradictii si intrepatrunderi, anii `60, anii 2000, coerenta, sofisticata, balanta intre practic si liric, intre rational si sensibil.... o femeie ce se incadreaza perfect in linia anilor 60’; siluete, accesorii, o femeie reinventata. Incadrare perfecta in scenariul invechit de vremuri, oras vechi, incarcat de istorie, mobila prafuita, arta contemporana, tinuta riguroasa, fum, décor rece, toamna, strazi umede, strictete... dorinta, si... stop cadru...
     Cel mai important eveniment al modei romanesti din an se va desfasura pe durata a trei seri: prima va fi dedicata colectiilor unor designeri consacrati, a doua va cuprinde prezentari de moda si Top Model Romania, iar cea de-a treia - prezentari de moda si Fashion TV Awards. Pe podiumul festivalului vor defila peste 100 de modele, evenimentul in sine facand parte din circuitul international al show-urilor de gen, alaturi de cele desfasurate la Milano, Paris, Londra si Madrid.
     NICHI CRISTINA NICHITA isi prezinta colectia in prima seara de festival alaturi de cele mai cunoscute nume ale modei romanesti: Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu, Liza Panait, Mihai Albu, etc.

     Bucuresti : Calea Victoriei nr. 101
     Bucuresti Unirea Shopping Center - etaj 1
     Iasi - Iulius Mall - etaj 1
     Oradea - Lotus Market
     Constanta - Bd. Tomis nr. 209
     Piatra Neamt - Complex Comercial 'er 2', Bd. Republicii nr. 3
     Pitesti - Maya Center
     Timisoara - Iulis Mall - basement
     Suceava - Complex Bucovina - etaj 1
     Baia Mare - Str. Gheorghe Sincai nr. 1
     Ploiesti - Winmarkt Grand Center - parter
     Sibiu - Promenada Mall

sursa: S.C NIKY S.R.L

taguri: Nichi Cristina Nichita, moda, trend, vestimentatie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!