Va veni o toamna cum de mult visezi…

14 septembrie 2010 | Autor: Gina Butiuc, fashion designer

Va veni o toamna cum de mult visezi…

Daca in mod obisnuit fiecare sezon ofera 2-3 linii distincte in ceea ce priveste croiul si tenditele cromatice, desigur ca nici toamna ce urmeaza nu face exceptie.
Dupa o vara diafana, caracterizata prin senzualitate si o cromatica fina, noul sezon aduce in prim-plan linii puternic conturate, croiuri bine definite, incadrate in stiluri ce pornesc de la trasaturi masculine sau preluate din  stilul militar. Totul este interpretat insa in octava cea mai inalta a elegantei feminine.

Cromatica se mentine intr-un registru discret, imbinand nuantele de maron si kaki cu tonurile colorate de nude (crem, bej, gri, roz-pal, bleu sau violet-lavanda), punctate de agresivitatea culorilor intense, prezente in special la nivelul accesoriilor. Negrul ramane prezent in topul preferintelor designerilor de pretutindeni – ca si al consumatoarelor de moda – fara a fi, insa, atat de exclusivist ca in sezoanele precedente. Accentul cade acum pe armoniile cromatice, pe senzatia de confort si caldura pe care acestea o induc, in deplin acord cu texturile moi, nobile cu care lana superior prelucrata desfata trupul.

Toamna ce vine este un sezon al luxului. Dincolo de cromatica temperata, specifica gusturilor exclusiviste, de croiul ce se impune impecabil si calitatea incontestabila a tesaturilor si accesoriilor, tendintele noului sezon vorbesc -  mai mult ca oricand - despre lux. Prin bogatia detaliilor, perfectiunea designului, acuratetea stilului.   

sursa: Gina Butiuc

taguri: fashion, toamna-iarna, tendinte

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!