“Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiuc

12 mai 2011 | Autor: Gina Butiuc

“Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiuc

Lansata pe 3 mai in ambianta distinsa oferita de Restaurant-Delicatessen Graf din Oradea,  “Achtung, baby!” aduce in atentia consumatorului de moda ideea de evolutie a sinelui in interactiunea cu mediul si presiunea acestuia.
Construita predominant pe vibratia aerului, colectia reia intr-un registru luminos mesajul din “Livin’ black”. “Achtung, baby!” vorbeste despre libertate ca demers necesar, despre pastrarea identitatii intr-un context marcat acut tocmai de alterarea propriei esente. 

 “Achtung, baby!” este o calatorie intr-un univers definit initial de prezenta albului-ivoire, completat de tonuri luminoase de roz si bej peste care se insinueaza treptat miresme de lavanda. Calatoria continua in abisuri introducand subtil vibratia apei prin fluiditatea tonurilor de turcoaz, sugerate inatai prin aplicatiile realizate din pietre naturale. Textura diafana a voalului-chiffon, unduirea penelor, stralucirea discreta a cuartului sustin ideea de plutire, de dizolvare a formelor. Siluetele sunt longiline, taieturile si drapajele realizate pe verticala contribuind cu succes la conturarea senzatiei de alungire, de contururi difuze. Treptat, o data cu introducerea nuantelor telurice, siluetele devin mai precis conturate, contrastele tensionate, in contratimp cu epurarea liniei croiului.

 Dincolo de alaturarile cromatice neobisnuite, colectia se remarca prin nonconformismul inserat pe tipare clasice, conturand un stil vestimentar caracterizat prin echilibru, ca nota distinctiva: stilul Gina Butiuc. Colectia  “Achtung, baby!” o puteti vedea integral aici.

Hairstyle: Alina Crisan Hair Academy
Make-up: Rozi Ilea
Sunet si lumini: Sinton Expert
Foto: Dream Studio
Video: Amazing Visual
Parteneri media: afaceri-press.ro, beautycity.ro, beautycenter.ro, centruldepresa.ro, Magic FM
Eveniment sustinut de: Restaurant-Delicatessen Graf – partener principal, Toyota Clasmotor Oradea, Hotel Perla, Tehnoprint, Natural Clinica, TTI, cu sprijinul Bancii Transilvania
 

*Acest articol participa la concurs. Floricica zilei este: "ivoire".

sursa: Gina Butiuc

taguri: moda, fashion, voal, chiffon, alb, roz, lavanda

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!