A 5-a participare a brandului NICHI CRISTINA NICHITA la Festivalul modei de la Iasi !

06 mai 2007 | Autor: Anca Diaconita

A 5-a participare a brandului NICHI CRISTINA NICHITA la Festivalul modei de la Iasi !

     Cel mai important eveniment al modei romanesti, Raiffeissen Exclusive Romanian Fashion Week, va avea loc la Sala Sporturilor din Iasi, in zilele de 8, 9 si 10 mai 2007. NICHI CRISTINA NICHITA va prezenta colectia pentru sezonul toamna-iarna 2007-2008, in seara de 9 mai, cea de a doua seara a evenimentului. Brandul iesean propune si de aceasta data o colectie eleganta, un elogiu adus eternului feminin si seductiei fara sfarsit.

     In viziunea NICHI CRISTINA NICHITA - colectia sezonului toamna iarna 2007-2008 este de inspiratie retro: diva anilor ’40 se intoarce pe scena, cucerind prin eleganta sa misterioasa si provocatoare. Hainele devin personaje. Povestea divei din anii ’40 e convingatoare: eleganta se dobindeste, atitudinea se exerseaza, dincolo de sobrietate transpare misterul.

     Dominantele cromatice ale colectiei sunt: negru, albastru (de la albastru cobalt, navy, pana la albastru intunecat, de Prussia), rosu englez. Acestora li se adauga combinatii inedite de texturi, intr-un desen vestimentar care surprinde si emotioneaza. Colectia Nichi - Cristina Nichita detine secretul feminitatii: detalii mici, simplitate aparenta, eleganta ca stare de spirit, in contrast cu timpul prezent. Silueta feminina traverseaza epocile si modele, ilustrand un pariu cistigat, pariul elegantei atemporale.

     Atmosfera colectiei ne duce cu gandul la Veronica Lake, la aerul de diva inaccesibila a timpului sau, dar invaluita intr-o tinuta contemporana, conducand o masina luxoasa... cu un design futurist.

     Brandul Nichi Cristina-Nichita este prezent pentru a 5-a oara la Romanian Fashion Week. In tot acest timp a dovedit ca se afla in buna traditie a marilor case europene care respecta, in egala masura, valorile elegantei si ale calitatii. Asumandu-si riscul de a pierde pariul cu piata inegala si salbatica dintr-o Romanie in tranzitie, brandul si-a mentinut standardul clasic. Acum brandul Nichi – Cristina Nichita este recunoscut pentru claritatea liniilor si finetea detaliilor. Altfel spus - nimic in plus, nimic prea mult. Originalitatea este inclusa in calitate. Clasicul este la NICHI CRISTINA NICHITA o stare de prospetime, de cautare, ce pare a spune: “in fiecare femeie pindeste un mister, diva sunt eu”…

sursa: http://www.nichi.ro

taguri: CRISTINA NICHITA, moda, fashion, Romanian Fashion Week

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!