Roberto Cavalli le imbraca pe Spice Girls

25 noiembrie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Roberto Cavalli le imbraca pe Spice Girls

      Designerul Roberto Cavalli si Spice Girls au semnat de curand contractul de colaborare pentru crearea costumelor de scena, pe care fetele proaspat reunite le vor purta in turneul lor mondial. Cavalli a consimtit sa le imbrace pe cele 5 Spice Girls dupa luni bune de tratative si insistente din partea Victoriei Beckham. Aceasta este convinsa ca daca cineva poate readuce stralucirea in trupa anilor '90, acesta este Roberto.

      Magulit de propunerea Victoriei, designerul a ezitat totusi sa incheie contractul din cauza termenului scurt pe care il are la dispozitie pentru a schita si a realiza apoi costumatiile. Si, apropo de costumatii, acestea nu vor fi deloc putine. " O stiu pe Victoria de foarte mult timp si o admir, imi plac stilul si personalitatea ei. Cand am inceput sa discutam despre turneul lor de came back ea a venit cu ideea ca eu sa ma ocup de imaginea lor pe scena. Daca n-ar fi fost un termen atat de strans as fi acceptat imediat. Faptul ca acum 10 ani ele au creat un curent in moda, iar acum mi-au acordat increderea pentru a le crea un look nou, unic, e o provocare extraordinara pentru mine. Sper sa nu le dezamagesc",a declarat Cavalli revistei Vogue.

      Despre ceea ce vor purta Spice Girls in turneu, designerul nu a dat prea multe amanunte. Vestimentatia fetelor va fi creata in functie de personalitatea fiecareia si va fi departe de rochitele lucioase si cizmele-platforma care le-au facut faimoase.

      Baby, Sporty, Scary, Posh si Ginger au cunoscut succesul mondial in 1996 cu melodia Wannabe. Grupul a avut o ascensiune fulminanta, ajungand sa fie desemnat drept cel mai cunoscut si mai de succes, dupa Beatles. Dupa 7 ani de absenta, Spice Girls promit un album nou si o melodie de dragoste: Headlines - Friendship never end. Turneul lor va incepe la data de 2 decembrie, in Vancouver.

sursa: beautycenter.ro

taguri: spice girls, roberto cavalli, look

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!