Panasonic Beauty Care - fii propriul tau stilist!

15 iunie 2007 | Autor: Ioana Saulea

Panasonic Beauty Care - fii propriul tau stilist!

     Panasonic, leader mondial în productia de electronice si electrocasnice, lanseaza oficial, în premiera pentru România, gama de produse Beauty Care pentru femei, unica pe piata româneasca. Acum, cu noile produse de îngrijire personala de la Panasonic, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru o programare de ultim moment la salonul de înfrumusetare preferat. Panasonic aduce performantele produselor profesioniste în intimitatea casei tale prin nou gama de produse Beauty Care. Disponibile în diferite variante de culoare, produsele propun în variante eficiente, rapide si usor de utilizat, solutii de îngrijire si înfrumusetare aflate la îndemâna oricarei femei. Gama cuprinde atât articole clasice - epilatoare, uscatoare de par sau ondulatoare - îmbunatatite cu caracteristici vizil diferentiate fata de produsele existente, cât si articole unice, absolut revolutionare pe piata.

     Epilatorul umed/uscat Panasonic (ES2057P si ES2054A) – este primul epilator ce permite epilarea cu spuma în baie. Principala diferentiere fata de alte produse asemanatoare consta în posibilitatea epilarii pe pielea umeda, dar si în sistemul unic Panasonic de protectie a pielii si reducere a durerii. Comparativ cu epilarea uscata, unde deterioarea stratului cornos al pielii este vizibila, epilarea cu spuma reduce deteriorarea acesteia: acoperita cu spuma, pielea ramâne umeda si elastica, ceea ce reduce peelingul si aparitia petelor rosii în urma epilarii. Fluxul de spuma aplicat pe piele determina îndepartarea cu usurinta a firelor de par, ceea ce îmbunatateste eficienta si viteza epilarii. Protectorul unic pentru piele Panasonic asigura o epilare delicata: în timpul utilizarii, sistemul împinge pielea în jos, reducând astfel durerea. Rezultatul final: o epilare blânda, o piele perfect catifelata!

     Aparatul de întors genele (EH2351) perfect pentru separarea genelor deja rimelate, poate deveni indispensabil pentru un machiaj perfect. Aparatul actioneaza cu ajutorul caldurii si al periei separatoare. Prin actiunea combinata, mecanica si termica, întoarce genele de la baza pleoapei, le prinde între doua padele încalzite, asigurând o rasucire frumoasa si de durata a acestora.

     Aparatul pentru tuns sprâncenele (ES2113) da forma dorita acestora, asigurând o mai buna conturare a fetei. Ajutat de un cap flexibil, care urmeaza cu usurinta conturul fetei, de 2 lame din inox si de 2 perii distantatoare, aparatul poate asigura 4 lungimi diferite ale sprâncenelor.

     Aparatul de curatat porii (EH2511) pulverizeaza apa pe suprafata dermei cu ajutorul unui compartiment de apa ajutând la mentinerea elasticitatii acesteia în timpul curatarii. Cupa de absorbtie este mentinuta în contact cu fata, iar prin vacuum se extrag eficient sebuumul si comedoanele din piele. Aparatul foloseste un stand de încarcare prin inductie, asigurând folosirea acestuia în baie.

     Aparatul de umezit fata, cu ioni negativi (EH2424) - cu ajutorul unui compartiment de apa, care ulterior este încalzita, aparatul vaporizeaza lichidul în jet de abur, îmbogatit cu ioni negativi. Este ideal pentru curatarea în profunzime a tenului, ionii negativi aderând la stratul superficial al dermei, refacându-i textura si mentinându-i elasticitatea. Se recomanda folosirea aparatului de maximum 2 ori pe saptamâna.

     Trusa de manichiura (ES2401) cu multiple accesorii: o pila principala, un cap de curatare a cuticuleler si 2 pile de finisare (pot fi setate 2 viteze de pilire), care actioneaza concertat pentru a impiedica exfolierea unghiilor si a asigura pilirea si lustruirea perfecta a unghiilor.

     Trusa de pedichiura (ES2502) contine 2 capete abrazive: unul mare, cu rol de curatare a calcâielor, si unul mic, îngust, cu rol de îndepartare a c

sursa: Punct Advertising

taguri: panasonic, beauty care, produse

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!