Lenny Kravitz nu se mai multumeste cu muzica

30 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Lenny Kravitz nu se mai multumeste cu muzica
copyright: -

     Rockerul Lenny Kravitz si-a descoperit o noua pasiune: moda. Asta dupa ce la inceputul acestui an a sperat sa dea lovitura cu o firma de design interior. N-a fost sa fie asa, astfel ca Lenny s-a reprofilat, urmind exemplul colegilor din showbiz care detin fiecare ba o linie vestimentara, ba un parfum.

     "Toata lumea face afaceri in moda. J. Lo, Puffy, Hillary Duff, Gwen Stefani... au facut o treaba buna. De ce nu as face si eu? E o noua moda sa faci moda. Nu vreau doar sa imi vad numele pe eticheta unui pulover. E vorba de un bussiness, dar in cazul meu e si o manifestare creativa", declara presei cintaretul.

     Pentru a-si pune planul in aplicare Kravitz a apelat desigur la un profesionist: Tom Ford, fostul designer de la Gucci. Acesta insa l-a avertizat asupra pericolului de a deveni tinta controverselor, data fiind placerea cu care rockerul poarta haine din blana de animale.

     Colectia Lenny Kravitz va aparea la inceputul anului viitor si va fi comercializata numai in magazinele de lux din Londra. Iata ca nu doar cintaretii romani sunt nemultumiti de cistigurile de pe urma muzicii lor. Daca in Romania cei care nu-si mai vind discurile se reorienteaza spre manele, se pare ca in strainatate se poarta lansarea colectiilor de haine scumpe, indiferent daca ai sau nu vreo pregatire sau talent in acest domeniu.

taguri: lenny kravitz, muzica, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!