Marile sportive au devenit manechine pentru o noapte

21 aprilie 2007

Marile sportive au devenit manechine pentru o noapte

     Editia din acest an a Bucharest Fashion Week nu a avut prea multe vedete in sala. Insa, pe podium au urcat VIP-uri, iar ultima seara a apartinut marilor noastre sportive.

     Zina Dumitrescu a deschis cea de-a patra zi cu o colectie de rochii de seara. Asistenta a fost surprinsa atunci cind pe scena au aparut doamnele sportului: Ionela Tirlea, Catalina Ponor, Camelia Potec, Monica Iagar, Violeta Beclea Szekely, Elisabeta Lipa, care au intrat in scena la bratul unui brunet aratos, care le-a oferit, galant, cite un trandafir. Evenimentul a fost organizat de ANAM si Fashion TV si constituie unul dintre cele mai de anvergura manifestari de gen. Sportivele s-au descurcat cu brio, chiar daca li se simtea emotia. Au repetat o zi intreaga pentru prezentare, iar rolul de manechine si faptul ca au schimbat atitea toalete nu le-au displacut deloc. Cosmin Cernat a venit sa o sustina, din sala, pe sotia sa, privind-o cu mult drag cind defila pe scena. De altfel, Monica Iagar i-a aruncat un trandafir lui Catalin Botezatu care, incintat de darul sportivei, si l-a pus la rever.

     Doamnele din sport au declarat ca n-au mincat toata ziua, ca sa fie cit mai suple. Au sustinut in unanimitate ca nu credeau ca statutul de manechin cere atitea sacrificii. Zina Dumitrescu le-a convins pe aceste femei care au adus glorie sportului românesc sa-si schimbe, pentru o seara, profesia si sa apara in lumina reflectoarelor intr-o alta ipostaza. Imediat dupa prezentare, Elisabeta Lipa a plecat grabita la un restaurant, unde o astepta sotul ei, alaturi de niste prieteni. Si celelalte sportive au fost sustinute din sala de iubiti si amici. I-am zarit printre invitati pe Catalin Botezatu, care a fost si directorul festivalului, nelipsitele fete de la Trident, Irinel si Monica Columbeanu, Raluca Badulescu, Kitty Cepraga si foarte multi bagatori de seama.

sursa: 7Plus

taguri: moda, fashion, manechine

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!