Wedding & Fashion Show la Rin Grand Hotel

18 ianuarie 2009

Wedding & Fashion Show la Rin Grand Hotel

     In perioada 23 - 25 ianuarie 2009, la Rin Grand Hotel, va avea loc Wedding & Fashion Show, cel mai nou targ dedicat organizarilor de nunti si modei.

     Wedding & Fashion Show implementeaza, pentru prima data in Romania, conceptul de organizare a nuntilor ca evenimente stralucitoare, deopotriva mondene si trendy pentru toti participantii, nu doar pentru miri.

     In cadrul targului sunt prezente ultimele tendintele in moda, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate organizarii unei nunti de exceptie, pentru ca toti invitatii la un astfel de eveniment unic sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, prezentare, ambianta.

     Astfel, in paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii nuntii perfecte, vor avea loc prezentari de moda si demonstratii de coafura si machiaj, in fiecare zi a targului, de vineri pana duminica, intre orele 10.00-20.00.

     Wedding & Fashion Show se pregateste sa aduca vizitatorilor, la scurt timp dupa sarbatorile de iarna, atmosfera plina de emotie, fast, stralucire si distinctie, proprie momentului de o eleganta deosebita din viata fiecarui om, pe care il reprezinta celebrarea casatoriei. Veti gasi printre expozanti companii importante precum: Andree Salon, Maya Fashion, Vista Fashion, 5 Star Travel, Perfect Tour, Prompt Service Travel Company, Cade - La Chocolaterie et Patisserie Francaise, Best Wedding, Evergreen Brides, Cards International, Deluxe Card, GDC Sonorizari, European Strategic Property Investment si altii.

     Organizatorul Wedding & Fashion Show este compania Plus Media, o agentie full service de PR si organizare de evenimente, cu o experienta de peste 6 ani pe piata. Plus Media are in portofoliu branduri de renume in domeniul organizarii de evenimente: Targul International de Apartamente CONDOMINIUM, CreditEXPO, Office Expo - targul industriei de birouri si Leisure Expo - targ de produse si solutii premium de petrecere a timpului liber outdoor.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: nunta, mireasa, expozitie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!