Style Friday-primele workshopuri profesioniste de fashion

16 octombrie 2009 | Autor: Cristina Dumitru

Style Friday-primele workshopuri profesioniste de fashion

     In perioada 15 octombrie-15 noiembrie, Bucuresti Mall sarbatoreste 10 ani de la inaugurare. Sub titlul “10 ani de pasiune pentru shopping”, centrul comercial va rasplati consumatorii cu o multime de premii si evenimente de stil. In cadrul evenimentelor organizate, Bucuresti Mall le va oferi impatimitelor de shopping ocazia de a afla care sunt recomandarile stilistilor adaptate nevoilor personale ale fiecareia. Printre surprizele pregatite cu ocazia celor 10 ani de existenta ai centrului comercial, se numara voucherele de cumparaturi ca rasplata pentru cele care isi demonstreaza pasiunea pentru shopping, invitatii la concerte si numeroase alte premii.

     Sute de premii oferite vizitatorilor de Bucuresti Mall

     Clientii Bucuresti Mall vor avea parte de un rasfat de nota 10! Cei care vor trece pragul mall-ului in perioada 15 octombrie-15 noiembrie vor putea castiga la tombola organizata in perioada campaniei, premii constand in: 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 lei, 10 excursii, invitatii la film, invitatii la Opera Nationala Bucuresti, cat si carti si DVD-uri oferite de Diverta si partenerii sai. In perioada 15 octombrie-15 noiembrie, clientii care aleg sa faca cumparaturi cu CardAvantaj vor primi ca bonus 3 rate suplimentare care vor putea fi utilizate exclusiv in cadrul magazinelor partenere CardAvantaj din Bucuresti Mall.

     Style Friday-primele workshopuri profesioniste de fashion

     In fiecare vineri, incepand cu ora 18:00, Bucuresti Mall a pregatit pasionatelor de shopping intalniri cu stilisti de renume. Organizate impreuna cu revista de fashion Shopping Report, sub conceptul Style Friday Workshop, centrul comercial si echipa profesionista de stilisti vor vorbi doamnelor despre cele mai noi tendinte in moda si vor oferi sfaturi practice in acest domeniu. Subiectele care vor fi abordate isi propun sa atinga preocuparile reale ale femeilor in privinta stilului si a tendintelor fiecarui sezon.

     Astfel, in 16 octombrie subiectele workshopului sunt Tendintele sezonului si cum sa le adaptezi la stilul tau de viata. In 23 octombrie, echipa de stilisti va vorbi despre accesorii: se poarta asortat sau uni? Discret sau supradimensionat? Ultimul workshop din seria Style Friday va acoperi subiecte spinoase precum tinuta la birou si se va vorbi despre cliseele din domeniu.

     Concurs de shopping prezentat de Ilinca Vandici

     Timp de patru weekend-uri, impatimitele de shopping sunt asteptate de Bucuresti Mall si Shopping Report sa isi testeze abilitatile de stilist in fiecare sambata, incepand cu orele 15:00. In fiecare weekend, cu un buget de 400 lei la dispozitie, cate trei concurente vor avea o ora la dispozitie sa colinde magazinele si sa creeze tinuta perfecta. Stilistul va oferi ca premiu cea mai buna tinuta creatoarei sale. Evenimentul va fi prezentat de Ilinca Vandici iar atmosfera va fi intretinuta de doua trupe de breakdance: Forbidden si Jackpot.

Persoana de contact: Cristina Dumitru

sursa: 2Activepr

taguri: stil, fashion, moda, stilisti

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!