Body Mind Spirit Festival 2009

11 ianuarie 2009 | Autor: Daniela Cristea

Body Mind Spirit Festival 2009

Avem placerea de a va invita sa participati la Body Mind Spirit Festival, care va avea loc in zilele de 27, 28 si 29 martie, 2009, la Sala Palatului, Bucuresti.
Festivalul este cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romania si este destinat tuturor oamenilor interesati de cel mai bun stil de viata.
Body Mind Spirit Festival este un loc original pentru toti furnizorii de produse si servicii pentru a-si promova firma, a-si dezvolta si consolida afacerea, pentru vanzari directe, pe de o parte, iar pe de alta parte o sursa bogata de produse, servicii, informatii precum si un loc minunat de petrecere a timpului liber, pentru vizitatori.

Festivalul reprezinta o oportunitate de a comunica cu clientii finali interesati de cel mai bun stil de viata.

Evenimentul asigura toate conditiile pentru realizarea de vanzari directe catre vizitatorii festivalului la preturi speciale de expozitie.

Intre alte avantaje oferite de festival se numara o locatie ultra centrala, un pret avantajos, o multime de oportunitati de a tine conferinte si prezentari, organizarea unor tombole, realizarea unor manifestari artistice deosebite, care atrag un public numeros.

Anul trecut au participat 57 de expozanti, au avut loc 59 de workshopuri si 41 de manifestari artistice, au participat la toate manifestarile festivalului 10247 de vizitatori din Bucuresti si din tara.

MH MEDIA SOLUTION, organizatorul festivalului, va pune la dispozitie o gama diversa de servicii pentru promovarea firmei dumneavoastra:

  • stand in cadrul festivalului, de 6 mp sau mai mult, in functie de necesitatile de prezentare sesiune de prezentare, demonstratii, lansari de carti sau produse in cadrul salilor de conferinta firma dumneavoastra pe site–ul festivalului si in catalogul special tiparit, cu un tiraj de 15.000 de exemplare
  • pagina personalizata in catalogul festivalului
  • pagina de reclama in revista BODY MIND SPIRIT MAGAZINE, cu un tiraj de 10.000 de exemplare
  • descrierea completa a produselor si serviciilor oferite in sectiunea de pe site VA RECOMANDAM banner pe site-ul festivalului
  • campanii de emailing catre potentialii clienti
  • reclama pe 100.000 de fluturasi distribuiti cu ocazia festivalului
  • reclama pe biletul de intrare la festival care se descarca gratuit de pe site-ul festivalului postare pe portalul body mind spirit
  • prezentarea conferintelor pe site-ul festivalului dupa eveniment

Daca confirmati participarea la Body Mind Spirit Festival pana pe data de 31 ianuarie 2009 aveti garantat un discount de 10%.

Ne-ar face placere sa va vedem printre participantii sau vizitatorii la Body Mind Spirit Festival 2009.

Persoana de contact: Daniela Cristea
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-411.73.95, +40-726.103.357
Fax: +40-21-411.73.94

sursa: MH Media Solution

taguri: body, mind, spirit, festival

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!