Venezuela, castigatoarea Miss Universe 2008

14 iulie 2008

Venezuela, castigatoarea Miss Universe 2008

     Dayana Mendoza, Miss Venezuela, a fost aleasa Miss Universe 2008, in urma concursului care a avut loc duminica, 13 iulie, in orasul Nha Trang din Vietnam. Optzeci de concurente din intreaga lume au sperat sa primeasca titlul de regina si coroana de Miss de la japoneza Riyo Mori, Miss Universe 2007.

     Show-ul, prezentat de Jerry Springer si Mel B, nu a dus lipsa de momente tensionate si comice: Miss USA, Crystle Steward, a tras o sperietura in toata regula cand s-a impiedicat in trena rochiei de seara si a cazut, exact in momentul in care a intrat pe scena. Cu toate acestea, ea s-a aflat printre cele 10 finaliste, alaturi de Miss Kosovo, Miss Australia, Miss Spain, Miss Mexico, Miss Colombia, Miss Dominican Republic, Miss Russia, Miss Italy si Miss Venezuela.

     Aceasta din urma a reusit sa impresioneze puternic juriul datorita frumusetii, gratiei si unei spectaculoase rochii de seara galbene. Dayana are 22 de ani, spera sa devina designer de interior, dar ii place si publicitatea in aceeasi masura. In adolescenta a fost rapita, ceea ce a facut-o sa traiasca o experienta traumatizanta, dar si sa invete sa se controleze foarte bine in situatii limita.

     Si Miss Angola a trecut printr-o situatie asemanatoare, cand a incercat sa scape dintr-o zona de conflict, in timpul razboiului civil din tara sa, iar avionul in care se afla s-a prabusit. Pe celelalte locuri s-au clasat: Miss Colombia, Miss Dominican Republic si Miss Mexico.

sursa: beautycenter.ro

taguri: miss universe, venezuela, dayana mendoza

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!