Contemporaneitate, feminism si detaliu

04 decembrie 2009 | Autor: Sabrina Seceleanu

Contemporaneitate, feminism si detaliu
copyright: adrianoianu.ro

Luni, 7 decembrie 2009, ora 21.00, in Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti va fi prezentatǎ ultima colectie pret-a-porter a designerului Adrian Oianu.

Cea de-a cincisprezecea colectie a lui Oianu, de la intoarcerea sa in tarǎ, in 2004, va fi intitulatǎ 153 DTMJ si va fi prima colectie full pieces, accesoriile fiind de asemenea semnate Adrian Oianu. Colectia este formatǎ din trei pǎrti insǎ cel mai mare accent s-a pus pe creatiile de mǎtase naturalǎ imprimatǎ, ale cǎror design original a fost conceput de Adrian Oianu. Pentru vizualizarea imprimeurile, va fi nevoie de o pereche de ochelari 3D.

Rochia, pantalonul si sacoul - trei elemente esentiale femeii moderne au fost combinate intr-o manierǎ ineditǎ, rezultand rochia-pantalon, rochia-sacou si sacoul-pantalon, toate explorand noi volume. Piesele prezentate vor putea fi achizitionate dupǎ eveniment ori direct din showroomul situat in Cotroceni. Hair-style-ul si make-up-ul sunt realizate de Sorin Stratulat respectiv Alina Brǎilescu. Partenerii oficiali ai evenimentului 153 DTMJ sunt Peroni Nastro Azzuro, Gaia Boutique Club si Bindertrittenwein.

In plus, odatǎ cu lansarea noii colectii va lansa si o campanie de educare cu sloganul Wearing designer clothes is so you. Creating them is so us ce se va adresa populatiei feminine din mediul urban cu varsta intre 16-50 de ani, preocupatǎ de modǎ si design, dornicǎ sǎ isi punǎ in evidentǎ frumusetea intr-o manierǎ subtilǎ si decentǎ.

Colectiile pret-a-porter ale lui Adrian Oianu pun accentul pe rochie, cel mai feminin obiect vestimentar in conceptia acestuia, iar elementele definitorii ale brandului sunt atemporalitate, contemporanitate, feminism, minimalism, detaliu.

Adrian Oianu a fost designerul roman consacrat invitat de Ambasada Frantei in Romania la Festivalul Pasarela Bucuresti/Paris in mai 2009 pentru a isi prezenta colectia pret-a-porter.
 

Persoana de contact: Sabrina Seceleanu

taguri: Adrian Oianu, moda, fashion, pret-a-porter

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!