ROWE lanseaza seminarul 'Metode de remodelare a siluetei'

14 mai 2008 | Autor: Dana Barbacioru

ROWE lanseaza seminarul 'Metode de remodelare a siluetei'

     Bucuresti, 29 mai 2008. Se lanseaza seminarul METODE DE REMODELARE A SILUETEI destinat exclusiv profesionistilor din domeniul infrumusetarii. Organizat de Rowe – lider pe piata aparaturii pentru centre de slabire si infrumusetare - evenimentul va fi gazduit la Hotel Intercontinental Bucuresti, Sala Rapsodia si va oferi participantilor tehnici si terapii spectaculoase de slabire, fermitate si anticelulitice; noutati in domeniu, solutii creative si trucuri in lupta cu inestetismele corporale.

     Tot cu aceasta ocazie va avea loc lansarea celei mai noi terapii de remodelare corporala – o tehnica ce revolutioneaza domeniul infrumusetarii la nivel mondial: CAVITATIA.
     Desfasurat pe parcursul unei zile, seminarul va fi sustinut de Sorina Bratu – Training Manager la Rowe, Alessandro Gariboldi – Manager Sharp&Botanica – Italia si Antonella Bellizio – Trainer International Tratamente Corporale.
     In contextul unei piete in continua dezvoltare, specialistii din domeniul infrumusetarii vor avea ocazia sa se puna la curent cu:

  • Cele mai proaspete si eficiente metode de slabire
  • Tehnici si metode care sa ii ajute sa vanda mai bine serviciile din centrele beauty
  • Oportunitatea sa se familiarizeze cu cele mai recente si performante aparate si echipamente de estetica aplicata.

     La finalul zilei, participantii vor fi dobandit nu doar cunostinte actualizate despre tendintele internationale din domeniul beauty cat si vor intelege care sunt terapiile si strategiile care asigura dezvoltarea acesteia.

     Repere din programul seminarului:

  • Tombola cu premii pentru participant
  • Lansarea promotiei speciale de vara (valabila doar pentru participant)
  • Invitat onorific: Gina Pistol, imaginea companiei ROWE

     Taxa de participare: 150 EUR
     Inscrierile se pot face pana la data de 23 mai 2008. Pentru mai multe detalii despre inscriere si programul evenimentului accesati site-ul organizatorului www.rowe.ro sau contactati-ne la: (+4021) 211.01.04

     ROWE este lider pe piata aparaturii pentru centre de slabire si infrumusetare corporala si activeaza pe aceasta piata din anul 2003. ROWE este distribuitor exclusiv pentru 10 marci de renume mondial si importa peste 60 de produse. ROWE detine si propriul lant de saloane de întretinere corporala si SPA, Keiko SlimSpa.

Persoana de contact: Dana Barbacioru
Telefon: +40-728.156.518

sursa: Rowe Romania

taguri: Rowe

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!