Fashion-event in avanpremiera LUXURY SHOW 2006

11 octombrie 2006 | Autor: Mihaela Patrascu

Fashion-event in avanpremiera LUXURY SHOW 2006

     Marti, 10 octombrie, incepand cu orele 20.00, organizatorii LUXURY SHOW, ROMEXPO si EUROEXPO, au prezentat, in cadrul unui fashion-event organizat in exclusivitate pentru jurnalisti, cateva dintre secretele care stau la baza organizarii in premiera a unui eveniment dedicat luxului.

     La eveniment au participat:

     George Cojocaru, Presedinte ROMEXPO SA
     Camelia Buda, Director Euroexpo
     Catalin Trifu, Director Departament Targuri si Expozitii ROMEXPO
     Unda Pop, Conf. Dr. Universitatea Nationala de Arte
     Liliana Turoiu Udrea, Creator de moda
     Alice Constantinescu, PR Officer Deverra by Oana Mizil

     Cunoscutele creatoare de moda Oana Mizil si Liliana Turoiu Udrea au dezvaluit cateva dintre surprizele pe care le pregatesc pentru primul targ al marcilor de lux din Romania – LUXURY SHOW 2006. Renumitele creatoare de moda si-au prezentat aseara cele mai valoroase tinute din colectia de lux, creatii ce vor putea fi regasite si in decembrie, in cadrul LUXURY SHOW.      De asemenea, in cadrul evenimentului de la ROMEXPO au putut fi admirate si schite desenate de cei mai creativi viitori designeri romani, in prezent studenti ai Facultatii de Arte Decorative si Design Bucuresti.

     Despre targul LUXURY SHOW

     LUXURY SHOW isi propune sa inceapa din acest an o aventura a elegantei si a rafinamentului duse la extrem, adunand laolalta cele mai cunoscute marci din lume.
     Targul brandurilor de lux va fi deschis publicului vizitator in perioada 8-10 decembrie, intre orele 16:00 – 24:00. Jurnalistii acreditati vor avea o zi a lor, pe 7 decembrie, intre orele 14:00 si 21:00.

     Ziua de 8 decembrie, va fi dedicata, in exclusivitate, modei. Va exista un segment extrem de important adresat industriei automobilelor si ambarcatiunilor in ziua de 9 decembrie, iar duminica, 10 decembrie expozitia va fi dedicata familiei. Vor fi expuse oferte turistice de lux, mobila eleganta, elemente de design interior si IT.
     Toate acestea vor fi oferite insa intr-o atmosfera deosebita, de show. Cele mai iubite si rafinate vedete din Romania vor incanta publicul vizitator, pe parcursul celor patru zile de expozitie.

     Decor de lux, pentru un eveniment de lux

     Elementele care vor compune aceasta atmosfera speciala sunt toate de cea mai buna calitate. 7000 de metri patrati de mocheta importata din Belgia vor acoperi podeaua pavilionului. Balustradele vor fi decorate cu o pinza speciala, adusa din China. In mijlocul tavanului, in Pavilionul central, se va construi, tot din acest tip de pinza, un cilindru gigantic, cu diametrul de 18 metri, prin care lumina va fi proiectata direct spre zona scenei. Aceasta scena va fi amplasata chiar in centrul pavilionului si va fi inconjurata de canapele si fotolii din piele, importate din Italia. Tot in apropierea scenei va fi amenajata o zona VIP, cu bar si restaurant. Proiectul prevede desfasurarea, in incinta Pavilionului Central, a 6.700 de metri patrati de mash-uri, imprimate cu tematica Luxury Show. Pinza care se va folosi este importata tot din Belgia. Expozantii vor veni si ei cu propriile concepte pentru decorarea standurilor, concepte care vor fi integrate in decorul de ansamablu.
     Despre investitie, George Cojocaru, presedintele ROMEXPO, a spus:      “Pentru ROMEXPO, LUXURY SHOW inseamna o investitie de peste 80.000 de euro, numai in decor. Pavilionul Central va fi, in perioada 7-10 decembrie, transformat intr-un nucleu al luxului.”
     O echipa de 20 de alpinisti va lucra timp de 2 saptamini la amplasarea elementelor de decor.
     “Investitia totala care se va face in vederea organizarii acestui eveniment este majora – cifra finala nu e stabilita inca, dar ne asteptam la o suma de ordinul sutelor de mii de euro”, a spus Camelia Buda, Director EUROEXPO, co-organizator al LUXURY SHOW.”

     La evenimentul de marti seara sunt invitati si expozantii care vor participa la prima editie a LUXURY SHOW. Veti avea ocazia sa-i intilniti pe reprezentantii celor mai importante firme de pe piata romaneasca.

Persoana de contact: Mihaela Patrascu
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-207.70.00, ext. 1091

sursa: Romexpo

taguri: Luxury Show, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!