Estetika & Welness 2009 - Zilele Frumusetii editia a VI-a

19 martie 2009

Estetika & Welness 2009 - Zilele Frumusetii editia a VI-a

     Estetik Media International si revista Les Nouvelles Esthétiques anunta cel mai important eveniment de estetica al anului: ESTETIKA&WELLNESS– Zilele Frumusetii, editia a VI-a, 9-12 aprilie, Sala Palatului, Bucuresti, expozitie profesionala internationala de cosmetica, hairdressing, SPA, wellness si medicina estetica.

Revista Les Nouvelles Estétiques, franciza adusa acum 7 ani în România de dna Carmen Okabe, se situeaza în peisajul international, împreuna cu cele 27 de surori, editiile straine care acopera peste 80 de tari, pe pozitia de cel mai important network de revista profesionala din lume.

     Ajunsa în 2009 la cea de-a VI-a editie, Estetika&Wellness a dobândit statutul de cea mai longeviva si mai competitiva expozitie profesionala de cosmetica, aducând laolalta în fiecare an zeci de expozanti din toate sectoarele frumusetii: cosmetica, manichiura-pedichiura, aparatologie, make up, hairstyling.

     Expozantii îsi vor prezenta cele mai eficiente produse cosmetice, care pe lânga rezultatele exceptionale va vor încânta cu texturile lor fine de catifea si mirosurile delicioase. Specialistii în aparate de înfrumusetare vor veni la Estetika&Wellness cu cele mai noi si mai performante aparate pentru ca dumneavoastra sa stiti care sunt cele mai bune metode prin care va puteti modela corpul asa cum îl doriti. Tenul si corpul dumneavoastra vor fi în centrul atentiei, iar expozantii nostri sunt nerabdatori sa va recomande cele mai bune produse si tratamente pentru a va ajuta sa aveti un ten tânar si un corp de care sa fiti mândri.

     Culorile primaverii se regasesc la Estetika&Wellness – Zilele Frumusetii: make-up artistii profesionisti de la cele mai cunoscute companii de produse de machiaj va vor recomanda culorile care vi se potrivesc si va vor alcatui un machiaj care va va transforma în atractia zilei. Unghiile merita si ele toata atentia dumneavoastra si a specialistilor nostri: culorile verii sunt rozul în toate nuantele – de la cel mai aprins fucsia pâna la cea mai delicata nuanta de roz, argintiul metalic care anul acesta îsi face revenirea pe podiumul modei, nuante de violet si lila, galben, iar pentru cele mai îndraznete, NEON.

     La ESTETIKA & WELLNESS 2009, cei mai buni specialisti în hairstyling vor avea grija de parul dumneavoasta: va vor recomanda cea mai potrivita tunsoare, nuanta de par care va va scoate în evidenta si va vor învata cum sa aveti grija de parul dumneavoastra.

     Pentru specialisti am pregatit în cadrul editiei a VI-a a CONGRESULUI INTERNATIONAL DE ESTETICA APLICATA LES NOUVELLES ESTHETIQUES o serie întreaga de conferinte, demonstratii pe teme de cosmetica, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, hairstyling, wellness si SPA: tehnici de medicina estetica dedicate pastrarii frumusetii si tineretii – Botox, filleri dermici, mezoterapie; teme legate de beauty bussines pentru cei care vor sa-si deschida o afacere în acest domeniu; Spa-ul în România – strategii pentru deschiderea unui Spa de succes, cele mai noi tendinte Spa etc.

     Francesco Franco Samudra (fondator al uneia dintre cele mai faimoase Scoli holistice din Italia, Scoala Samadhi), împreuna cu Fabio Boris Danisi (terapeut axat pe tehnici orientale de masaj), Michele Ranieri (maestru yoga si specialist în tehnici de masaj ayurvedice si orientale) si Antonio Grignano (fizioterapeut) vor transforma masajul în arta vindecatoare si vor sustine în aceasta perioada cursuri de nivelul I, pentru esteticiene si masoterapeuti.

     Cei dornici sa-si arate talentul sunt asteptati sa se înscrie la unul dintre cele 5 CONCURSURI PROFESIONALE TEMATICE: Tunsoare&Culoare – tema Manga; Coafura – tema Baroc; Machiaj - tema Matrioska; Pictura pe unghii – tema Acvatic; Body-painting – tema Fashion. Regulamentele competitiilor si taloanele de concurs se gasesc atât în revista, cât si pe site-ul nostru: www.LNE.ro.

     Evenimentul ESTETIKA & WELLNESS este organizat de Estetik Media International si revista Les Nouvelles Esthétiques.

Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-317.72.72

sursa: Estetik Media International

taguri: estetica, frumusete, wellness

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!