Un nou concept si o manifestare complexa a esteticii: Zilele Frumusetii - ESTETIKA 2007

28 noiembrie 2006 | Autor: Andreea Coman

Un nou concept si o manifestare complexa a esteticii: Zilele Frumusetii - ESTETIKA 2007

     Pentru a fi competitivi si in pas cu timpul - dar si pentru ca suntem in anul integrarii in Uniunea Europeana - Les Nouvelles Esthetiques va ofera in primavara anului 2007, de zilele Martisorului, un regal dedicat frumusetii - un eveniment international de proportii care intereseaza, in egala masura, specialistii din domeniul frumusetii, dar si publicul larg, dornic sa afle noutati si sa apeleze la sfaturile profesionistilor in gasirea unor solutii de infrumusetare si ingrijire personalizata: ZILELE FRUMUSETII - ESTETIKA 2007, 4 zile in care profesionistii frumusetii - din Romania si din strainatate - va dau intalnire la oserie de manifestari : show-uri de machiaj si coafura, body painting si nail art, demonstratiide tratamente cosmetice faciale si corporale, masaje, trenduri de ultim moment in domeniulesteticii.

     In cadrul ZILELOR FRUMUSETII 2007, va avea loc cea de-a 4-a editie a expozitiei Estetika si a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques, evenimente ce reprezinta unica oportunitate de a va face cunoscut la nivel national si de a va prezenta oferta de produse si aparatura destinate infrumusetarii.
     Doar participand la ZILELE FRUMUSETII 2007 veti avea posibilitatea de a va adresa profesionistilor din domeniul esteticii si celor dornici sa afle si sa utilizeze noile tehnici de infrumusetare. Veti stabili noi contacte, noi parteneriate si va veti reintalni cu prietenii si clientii fideli.

     Inscrieti-va pana la sfarsitul lunii decembrie 2006 si veti beneficia de tarife promotionale!

     De aproape jumatate de secol, scopul declarat al tuturor Congreselor organizate de Les Nouvelles Esthetiques, in toate cele 25 de tari in care se desfasoara, este acela de a promova educatia estetica si de a prezenta tendintele si noutatile industriei de frumusete.

     Ce inseamna ZILELE FRUMUSETII - ESTETIKA 2007?

     - expozitie cu vanzare de produse cosmetice pentru tratament facial si corporal, produse de tratament si ingrijire a parului si vopsele de par, produse cosmetologice si parafarmaceutice, ustensile, instrumente si accesorii pentru manichiura si pedichiura, saune, solarii si aparate pentru bronzat, mobilier, echipamente si accesorii pentru saloane de infrumusetare, centre de sanatate, SPA-uri, clinici si cabinete medicale, aparatologie electroestetica/electromedicina, produse de machiaj, micropigmentatie si piercing, s.a.
     - in premiera la zilele frumusetii - ESTETIKA 2007 - HAIRDRESSING INTERNATIONAL FAIR & SHOWS. CATWALK TRENDS.
     O capitala ca Bucurestiul merita sa fie o referinta in hairdressing-ul esteuropean, tocmai de aceea ne-am propus sa-i reunim pe profesionistii acestui sector atat in calitate de expozanti, cat si in sustinerea unor show-uri de coafura.
     - schimbari de linie, culoare si look, stilisti romani si invitati speciali din strainatate, seminarii de specialitate.
     - conferinte si workshop-uri pe teme de dermatologie si chirurgie estetica
     - concursuri de coafura (tunsoare & culoare si coafura), machiaj, pictura pe unghii, body-painting in care specialistii, dar si juniorii isi pot etala maiestria in fata juriului si a publicului s.a.
     - gala premiilor industriei de frumusete, in cadrul careia vor fi desemnate, din partea revistei „Les Nouvelles Esthetiques“ Romania, titlurile de: ESTETICIANA ANULUI 2006; MANAGERUL DE SUCCES al anului 2006; SALONUL ANULUI 2006; CEA MAI ACTIVA PREZENTA in industria de frumusete in anul 2006; STILISTUL ANULUI 2006.

     Pentru mai multe informatii accesati www.lne.ro sau contactati echipa revistei LES NOUVELLES ESTHETIQUES la numarul de telefon 021. 317 72 72.

Persoana de contact: Andreea Coman
Adresa de e-mail:

sursa: Estetika Media

taguri: zilele frumusetii, estetika 2007, frumusete, coafura, machiaj, solar, tratamente cosmetice

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!