La 15 ani - castigatoarea Look Model Search

25 martie 2004

La 15 ani - castigatoarea Look Model Search

     Lansarea parfumului Pret-a-Porter by Look Models a fost marcata in cadrul unui eveniment special organizat la club Kristal, al carui punct culminant a fost anuntarea rezultatelor selectiei Look Models.

 

     Marea castigatoare se numeste Oana Costache, are 15 ani si este din Brasov. Oana va participa la finala internationala a competitiei Look Model Search care va avea loc la Varsovia, unde va avea sansa de a castiga un contract de pana la 150 000 USD si un portofoliu profesionist realizat de un fotograf de renume.

     La numai 15 ani, Oana Costache este pasionata de tot ce insemna moda, iar pasiunile ei sunt pictura, desenul, arta fotografica. Desi a avut o preocupare constanta pentru modeling inca de la 12 ani, Oana nu se astepta sa obtina primul loc la aceasta competitie. Acum insa viseaza sa prezinte creatii ale celor mai importanti designeri internationali si sa urmeze studii superioare in design. Pentru Oana, participarea la competitia Look Model Search este o sansa importanta de a invata ce inseamna profesionalismul, de a lucra pentru mari creatori de moda si alaturi de modele renumite.

     Frumusetea celor patru finaliste si calitatile lor pentru o cariera in modeling l-au determinat insa pe Wolfgang Schwarz, CEO Look Models International, sa adauge listei de castigatoare inca doua finaliste ale competitiei Look Model Search: Oana Darie din Iasi, in varsta de 18 ani si Simona Sandu din Suceava, in varsta de 20 ani.

     "Pentru noi aceasta initiativa a insemnat in primul rand un mod de a demonstra ca marcile puternice interactioneaza cu oamenii si le transforma stilul de viata, implinindu-le aspiratiile. Pret a Porter by Look Models reflecta acea frumusete si eleganta neconventionala care s-au regasit pe deplin in seara aceasta pe podium.", a declarat Marian Dumitrescu, Director de Marketing Coty Beauty Romania.

     Evenimentul a debutat cu prezentarea colectiiilor "...& the city" si "Pret-a-Porter", semnate Wilhelmina Arz. Colectia de autor primavara-vara "...& the city" pledeaza pentru romantism, feminitate la superlativ si prospetime, care isi gasesc expresia in pasteluri punctate de accente foarte vii, taieturi clasice, tesaturi transparente si satinate.

     Jurnalisti si vedete din lumea mediatica si a modei romanesti au luat parte la aceasta sarbatoare a modei si frumusetii: Dana Sota, Alin Galatescu, Mihai Albu, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, DJ Wanda, Diana Munteanu, Alexandra Ungureanu.

     Evenimentul a fost organizat de catre agentia Events care reprezinta Look Models in Romania. Colaborarea dintre Coty Beauty Romania si Look Models va continua, aceasta lansare punctand debutul parteneriatului dintre cele doua companii.

sursa: 2ActivePR

taguri: Look Model, modeling, top model

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!