Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri, Business & Health

05 iunie 2008 | Autor: Maria Ciobanu, business developement manager

Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri, Business & Health

     Admis Medicine Events, divizia de evenimente medicale SC ADMIS CONSULT SRL, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina a Familiei, organizeaza in Bucuresti, Crowne Plaza, 10-11 iunie 2008, sub deviza: Sanatatea natiunii, vazuta ca un intreg!, Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri 'Business & Health'.

     Ne bucuram de sprijinul acordat de Guvernul Romaniei, prin prezenta Domnului Ministru al Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, care a acceptat sa participe la lucrarile acestei prime editii, sustinuta de partenerul nostru oficial: SIVECO ROMANIA.

     Tematica legata de ,,tratarea sanatatii’’ in Romania, folosind toate mijloacele mediului de afaceri ce ne sunt la indemina la mijlocul anului 2008, speram sa fie una de un larg interes. Evenimentul isi propune sa reuneasca personalitati din domeniul medical, medici si farmacisti, membri ai comunitatii de afaceri din toate domeniile tangentiale acestui sector.

     Din dorinta de a intelege mai bine fenomenele din lumea medicala, conferinta este organizata pe trei sesiuni specializate, de o mare amploare, asa incit sa poata asigura informatii cit mai precise privind schimbarile legislative, aparitia de noi tehnologii si produse, precum si usurinta in utilizarea acestora.

     Prima zi, dezbaterile primei sesiuni vor fi dedicate in majoritate farmacistilor si farmaciilor. In deschiderea celei de-a doua zile se vor prezenta succint probleme ale medicinei actuale. Dificultatile din spitalele romanesti vor fi aduse in discutie de catre managerii celor mai mari unitati spitalicesti din tara, iar centrele medicale private vor putea expune din experienta si succesele lor. Antiseptica vine sa constientizeze o problema certa legata de infectiile nosocomiale iar Euritmic Grup, va prezenta, pentru prima data in Romania, un nou tip de echipamente de neutralizare prin sterilizarea termica a deseurilor rezultate din activitatea medicala.

     Sesiunea destinata medicilor de familie ofera solutii pentru fiecare dintre pasii ce trebuie facuti in managerierea cabinetelor individuale, fara a fi lasata la o parte componenta profesionala. Libra Bank si Raiffeisen Bank vor prezenta explicit produsele bancare destinate exclusiv farmaciilor si cabinetelor medicale individuale, in timp ce Alpha Leasing Romania IFN si Volksbank Leasing vin cu solutii alternative de finantare prin leasing.

     Producatorii de medicamente, aparatura si echipamente medicale, centrele private de sanatate, centrele de frumusete, isi ocupa clar rolul de liant intre cele doua categorii. Bucurindu-ne de gazduirea in spatiul generos oferit de Crowne Plaza Center, avem posibilitatea de a organiza standuri de expozitie pentru producatorii autohtoni si straini, pentru distribuitorii de medicamente, echipamente si aparatura medicala, etc.

     In esenta, propunem un eveniment interactiv, asa incit calitatea discutiilor sa conduca la gasirea unor solutii comune pentru domenii cum ar fi: finantarea afacerii, produse informatice folosite in managementul unitatilor medicale, consultanta, etc.

     Nivelul stiintific va fi asigurat atit de confirmarea ca speakeri de catre mari nume in domeniu, ce vor avea pregatite raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra, cit si de calitatea subiectelor din programul conferintei. Conferinta este creditat cu puncte de educatie continua.

     Toti participantii sint invitati la business-lunch-ul oferit de catre organizatori intr-o atmosfera relaxata. Discutii relaxate despre SANATATE si AFACERI!

     Parteneri media ai evenimentului sunt: Media Xprimm, Pharma Business, Saptamina Medicala, Galenus, Tonica,Farmacia Ta, Slab sau Gras, Puls Media si www.comunicatedepresa.ro

Persoana de contact: Maria Ciobanu

sursa: Admis Medicine Events

taguri: Business & Health

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!