NICHI CRISTINA NICHITA lanseaza colectia toamna/ iarna 2008-2009

05 mai 2008 | Autor: Raluca Pricop, specialist PR

NICHI CRISTINA NICHITA lanseaza colectia toamna/ iarna 2008-2009
copyright: NICHI CRISTINA NICHITA

     Cel mai longeviv eveniment national de moda, Romanian Fashion Week, a ajuns la cea de-a 11-a editie si se va desfasura la Iasi în zilele de 8 si 9 mai.

     NICHI CRISTINA NICHITA se afla la a 6-a participare la acest eveniment si aduce pe scena festivalului colectia toamna-iarna 2008/2009. În virtutea conceptului “less is more”, colectia abordeaza eleganta simpla, transpusa într-o complementaritate a stilurilor masculin/ feminin, printr-o întoarcere în timp la perioada anilor '80. Se abordeaza fenomenul “power dressing”, un stil prin care femeile sunt, în acelasi timp, “powerfull” si “feminine”. Sunt readuse in centrul atentiei imprimeurile grafice si liniile arhitecturale, trasate in taieturi extrem de clare, de actualitate. Pantalonul, sacoul si mantoul devin piesele de rezistenta ale unui look masculinizat, de un rafinament elitist. Din punct de vedere cromatic, colectia este una sofisticata, orientata spre culori naturale (nuante de maron, ocru si teracot), sau spre tonuri în opozitie (alb/ negru si mixul contrastelor- griul), într-un joc al pliseurilor si dungilor. Dominante sunt combinatiile inedite de texturi si accentele de piele, într-un desen vestimentar care surprinde si emotioneaza. Încaltamintea, realizata de Mihaela Glavan, alaturi de accesorii si marochinarie, contribuie la întregirea imaginii unei femei puternice, aflata în plina expansiune profesionala.
     În ideea unui stil minimalist androgin si “high-class”, pe care îl adopta cu nonsalanta, femeia detine puterea absoluta. Ea afiseaza un individualism forte si un magnetism plin de clasa, afirmându-si personalitatea printr-un total look rafinat. “Colectia din acest an se distinge prin simplitatea aparenta, în spatele careia se ascunde un rafinament studiat. Femeia care o întruchipeaza reuseste sa îmbine prestigiul profesional si carisma personala, folosindu-se de un cod vestimentar original, de înalta clasa”, declara creatoarea de moda Cristina Nichita. “Detaliile colectiei sunt masculine, dar feminitatea ramâne o atitudine!”.

---galerie---

     Remarcabil în acest an este efortul sustinut de brandul NICHI CRISTINA NICHITA, care va urca pe scena Romanian Fashion Week cu nu mai putin de 3 colectii distincte: colectia proprie, cea semnata de Ana Maria Pop, câstigatoarea concursului Inspired 2007 la sectiunea «Fashion Design», si cea a lui George Hojbota. Diferite ca si concept, si purtând amprenta unor talente diferite, dar exceptionale, cele 3 colectii au fost realizate integral în atelierele brandului de la Iasi. Calitatea executiei- atât în prêt-à-porter, cât si în haute-couture- precum si propulsarea tinerelor talente, reprezinta exemple rasunatoare ale misiunii NICHI CRISTINA NICHITA.

Persoana de contact: Raluca Pricop
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-232-234.388; +40-742.917.063

sursa: NICHI CRISTINA NICHITA

taguri: NICHI, CRISTINA NICHITA

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!