Isabella Rossellini - parfum cu iz de curaj, feminitate si aventura

11 noiembrie 2004

Isabella Rossellini - parfum cu iz de curaj, feminitate si aventura

     Isabella Rossellini isi creeaza si isi re-inventeaza propriul destin, dezvaluind o noua fateta a personalitatii ei stralucitoare.
     Puternica si charismatica, inlatura prejudecatile legate de rolul femeii in societate, prin alegerile indraznete pe care le adopta atat in viata ei personala cat si in cea profesionala.
     Noul ei parfum, Daring, este expresia feminitatii, curajului, independentei si spiritului de aventura prin care Isabella Rossellini intruchipeaza femeia din zilele noastre.

 

     Daring: Plin de viata si captivant

     Esenta parfumului Daring reprezinta feminitatea, care doreste sa surprinda, printr-un amestec neasteptat de ingrediente din colturi indepartate ale lumii.
     Daring se deschide cu o nota de varf originala de Daphne: o floare rara, foarte parfumata din muntii inalti ai Nepalului, care confera aromei Daring prospetimea curata a picaturilor de roua. Un ton picant de coriandru adauga caldura si senzualitate, iar Guava surprinde prin nota proaspata, suculenta.
     Notele fermecatoare de mijloc ale Daring provin din Datura, o floare maiestuoasa, stralucitoare folosita in ritualurile mistice din antichitate. Parfumul dulce intens, inmiresmat cu miere si iasomie, este imbogatit cu o nota seducatoare de bujor.
     In adancul parfumului Daring persista o nota misterioasa de mir, pretuit de peste doua milenii pentru aroma picanta care evoca dualitatea feminina: senzualitate si spiritualitate. Tonurile de lemn de santal si mosc intregesc aerul sofisticat al parfumului.

     Isabella Rossellini a invitat-o pe Nathalie Lorson, una dintre cele mai prestigioase creatoare de parfumuri, pentru a colabora la Daring.

     "Elementul esential care a constituit baza parfumului Daring este aroma delicata, stralucitoare si intensa a florii Datura, foarte rar folosita in parfumerie, care exprima personalitatea Isabellei Rossellini, definita prin feminitate, gratie si generozitate.", declara Nathalie Lorson.

     Cu o forma sofisticata, sticluta transparenta, masiva iti rezerva o supriza vizuala: o baza purpurie intensa care reflecta raze de culori prin nuantele de culoarea piersicii.
     Si cum o femeie Daring e tot timpul activa, dispozitivul inovativ si practic al pulverizatorului se roteste pentru a se deschide sau inchide, fiind foarte util in calatorii.

     "Daring vorbeste despre credinta mea ca, fara a-ti asuma riscuri, nu poti trai o viata originala si nu poti progresa"
     Isabella Rossellini

     Ambalajul unic al parfumului Daring este derivat din preferinta Isabellei pentru costumele barbatesti croite in stil feminin. Cutia metalica in dungi cu umbre de violet vorbeste despre modernitate, dinamism si armonie, schimbare si statornicie.
     Iata produsele din gama Daring, care se vor gasi si pe piata din Romania:

     Eau de Parfum:

     15ml - 422.000 lei; 30ml - 620.000 lei; 50ml - 765.000 lei;
     75ml - 945.000 lei
     Revitalizing Shower Gel 200ml - 250.000 lei
     Moisturizing Body Lotion 200ml - 250.000 lei
     Parfum Deodorant 150ml - 250.000 lei
     Parfum Deodorant Natural Spray 75ml - 305.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: Isabella Rossellini, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!