Vedetele Farmec: Gălbenelele, Arganul şi Aloe Vera

28 ianuarie 2013

Vedetele Farmec: Gălbenelele, Arganul şi Aloe Vera

 Încă din cele mai vechi timpuri, femeile s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut întotdeauna grijă de frumuseţea lor. Produsele bogate în ingrediente naturale sunt şi astăzi printre preferatele consumatoarelor, motiv pentru care Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat o nouă gamă - Farmec Natural - care conţine produse de îngrijire a tenului, corpului, mâinilor şi părului.    

 
Gama Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera, trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi părului a fost dovedită de-a lungul timpului. Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe bază de gălbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe bază de aloe vera.
 
Produsele Farmec Natural pentru îngrijirea tenului includ: 
 
Ten normal: demachiant 2 în 1 cu gălbenele, şerveţele demachiante cu gălbenele, cremă hidratantă cu gălbenele.
Ten uscat/sensibil: demachiant 2 în 1 cu argan, demachiant ochi şi buze cu argan, cremă antirid cu argan şi cremă contur ochi cu argan.
Ten gras/mixt: şerveţele demachiante cu aloe vera şi cremă hidratantă matifiantă cu aloe vera.
 
Pentru îngrijirea părului, gama Farmec Natural include trei tipuri de şampon, cu aceleaşi ingrediente provenite din plante: şampon 2 în 1 cu argan, şampon hidratant cu urzică şi aloe vera şi şampon antimătreaţă cu gălbenele.
 
Special pentru îngrijirea corpului, au fost dezvoltate trei produse, adaptate nevoilor specifice ale pielii şi care ajută la regenerarea și hidratarea pielii corpului: crema soft regenerantă cu gălbenele, crema soft nutritivă cu argan și crema soft hidratantă cu aloe vera.
 
Nu în ultimul rând, special pentru curăţarea, îngrijirea şi hidratarea mâinilor, şase produse noi intră în portofoliul Farmec: cremă de mâini cu aloe vera, cremă de mâini şi unghii cu argan, cremă de mâini cu gălbenele, precum şi şerveţele umede antibacteriene cu aloe vera şi gălbenele.
 
Noua gama nu conţine parabeni sau uleiuri modificate genetic, iar din respect pentru natură, produsele nu au fost testate pe animale. Produsele Farmec Natural au un conţinut bogat de extracte şi uleiuri naturale, au parfumuri hipoalergenice şi sunt testate dermatologic şi microbiologic.
 
Produsele pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, supermarket-uri, hypermarket-uri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.
 

taguri: uleiuri naturale, gălbenele, argan, aloe vera, ten normal, ten uscat. ten sensibil, demachiant, sampon cu urzica

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!