Crackle glaze, crăpăcios alb de la China Glaze (review) + vreau unghii metalice!

04 mai 2011 | Autor: Sigina

Nu mă au deloc în vânt după alb, dar era singurul care mai rămăsese pe stoc la beautyinthebottle, aşa că l-am luat. A fost 23 lei plus transport, parcă. Îmi place cum arată, în sticluţă grăsuţă, la 14 ml, pare mai mult decât Nail Deco de la Alix Avien. Aş fi vrut pe alte culori, să mă anunţaţi dacă mai vedeţi pe undeva.

Cum ziceam, îmi place enorm ambalajul. Am şi trecut la fapte, mi-am făcut toate unghiile cu el, însă nu mi-a plăcut cum arăta cu negru ca bază, aşa că l-am sters. Dar măcar mi-am făcut o idee despre cum se crapă. Cred că se crapă prea pe direcţia aplicării, fie că pui strat subţire sau scapi mai gros. Nail Deco parcă se crapă mai frumos, în mai multe bucăţele. Acesta e mai lucios, Nail Deco e mat. Dar nu contează, oricum trebuie top coat. Am impresia ca Crackle glaze ar rezista şi fără, dar nu mă risc.

Unghiuţa cu alb e cu Crackle, celelalte sunt cu cel de la Alix Avien, roz. Şi ăsta e una din cele mai drăguţe crăpături cu Crackle.. nuj de ce e aşa. Mai nou am o nouă pată. Am văzut pe net ceva pe unghii care arată ca oţelul turnat. Nu sidef, ci pur şi simplu, aşa cum zic. Este aici ceva de genu, apoi am rămas dezamagită când am văzut că ce vreau eu ar putea fi autocolante pentru unghii, ceva numit minx nails.

Nu ştiţi de unde se poate cumpăra aşa ceva sau măcar de unde iau ceva lac care să imite metalul. NU sidef, ci metalic cam ca şi minx. Cu ocazia asta sunt în stare să cumpăr şi de la OPI, dacă găsesc. big grin Ultimele două poze sunt de pe google images, nu mai ştiu de unde.

Nu uitaţi de concursul BioBunatati, puteţi participa şi dacă participaţi la acest concurs pe alte bloguri. Pup ya.

sursa: Sigina

taguri: oja, lac de unghii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!