Before and After Sun

02 iunie 2011

Before and After Sun

Frumuseţea şi starea de spirit reprezintă variabilele cele mai sensibile din viaţa unei femei, care mereu înfloresc odată cu venirea verii.  Totul prinde culoare, zâmbetele şi privirile sunt mai intense, pielea străluceşte în razele soarelui mai radiant ca niciodată. Pentru a ne ajuta să atingem o constantă a stării de bine care să se reflecte din interior către exterior, ZUCCARI recomandă pentru această vară produse naturale pe baza plantei tinereţii, aloe vera.

Before sun: FISIO LINE

FISIO LINE este o spumă anticelulitică care beneficieaza de o tehnologie cosmetică de avangardă brevetată de ZUCCARI, ce garantează o maximă eficientă a produsului, denumită crack technology.
Specificul FISIO LINE impresionează prin efervescenţa ce se percepe pe piele în momentul aplicării: presiunea scazută din momentul pulverizării, în combinaţie cu căldura epidermei, provoacă explozia gazelor naturale, pline de principii active. Energia cinetică a particulelor conferă spumei efervescente caracteristica de absorbţie rapidă la nivelul pielii şi actiune imediată a principiilor active.
Pe lângă ceaiul verde cu acţiune antioxidantă şi planta de aloe cu proprietăţi calmante şi regenerante, Fisio Line conţine ardei iute, iederă şi mesteacăn - pentru activarea circulaţiei şi drenaj, iar aportul de carnitină, algă brună şi teofilină contribuie la stimularea metabolismului pentru rezultate imediate.
Preţul recomandat al Fisio Line Costa este de 104 lei.

After sun: ALOE AUREA Gel și ALOE PURE Gel

Gelul Aloe Aurea este un produs pur, obţinut din sucul proaspăt a patru varietăţi de Aloe: Aloe Ferox Miller, Aloe Chinesis, Aloe Arborescens Miller şi Aloe Vera. Combinaţia celor 4 plante garantează maxima absorbţie a gelului de către orice tip de piele, dovedind o eficacitate sporită faţă de utilizarea singulară a lui Aloe Vera.

Aloe Aurea regenerează pielea şi părul în urma arsurilor cauzate de soare sau de alte surse de căldură, fiind un MUST în trusa ta de vacanţă. Gelul are efect de hrănire, hidratare şi cicatrizare a rănilor, fiind în acelaşi timp un produs anti-aging.

Preţul unui Gel este de 98 lei şi se găseşte pe www.euronet.org.ro sau în farmaciile Dona şi reţeaua Plafar.


Gelul Aloe Pure este primul preparat dermo-cosmetic bio-activ complet natural. Atât de natural, încât poate fi mâncat! Produsul nu este pasteurizat sau filtrat, iar gelul pur rezultat se aplcă direct pe piele pentru hrănirea şi calmarea ei după expunerea la soare.

Aloe Pure poate fi utilizat cu succes în tratarea iritaţiilor de orice fel ale pielii, a crăpăturilor mâinilor şi coatelor, a tăieturilor sau zgârieturilor şi chiar în tratarea inflamaţiilor gingiilor. Gelul Aloe Pure este atât de pur... încât poate fi mâncat!

Aloe Pure este cel mai bun companion pentru bagajul de vacanţă, pentru că preîntâmpină şi tratează majoritatea problemelor dermice care pot apărea în sezonul estival. 

Preţul unui tub de Aloe Pure este de 54 lei şi se găseşte în reţeaua www.euronet.org.ro sau în farmaciile Dona.
 

taguri: par, piele, anticelulita, aloe vera, antioxidant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!