Arta seductiei începe cu noua colectie Camay Chic

05 decembrie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Arta seductiei începe cu noua colectie Camay Chic

     Sampanie frantuzeasca, muzica îmbietoare, petale de trandafir, matase vaporoasa, bijuterii elegante... formula magica a seductiei nu ar fi completa fara noul Camay Chic.

     Descopera arta seductiei cu noua colectie Camay Chic: gel de dus, sapun si spuma de baie. Trei arome noi, menite sa însoteasca momentele rafinate petrecute în doi. Învaluie-te în aroma care ti se potriveste cel mai bine, pentru clipe de rafinament: Fleur de l'Orangerie – un parfum sofisticat si energizant inspirat din gradinile exotice de la Versailles. Aroma moderna a florilor de citrice se potriveste perfect femeii dinamice si seducatoare.

     Fleur de la Nuit – parfumul tuberozelor, al iasomiei si al gardeniilor îti va aminti de gradinile în care te plimbai în noptile cu luna plina. Urma pasilor tai va fi însotita de o aroma fina si sofisicata care îl va fermeca.

     Fleur de Tiare – cu o aroma unica de floare de Tiara – o gardenie exotica întâlnita doar în Tahiti. Parfumul dulce-hipnotic îl va face prizonierul jocului tau de seductie.

     Noua colectie Camay Chic dedicata momentelor rafinate în doi îti dezvaluie arta seductiei. Oricare ar fi alegerea ta - Fleur de l'Orangerie, Fleur de la Nuit, Fleur de Tiare – vei descoperi un parfum rafinat si seducator, o bijuterie pentru pielea ta.

sursa: 2activePR

taguri: Camay Chic

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!