FA Nutri Skin

30 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

FA Nutri Skin

Tu câtă importanţă acorzi ingredientelor din produsele tale de îngrijire?
Cercetările de piaţă arată că femeile sunt din ce în ce mai exigente atunci când vine vorba despre performanţa şi compatibilitatea ingredientelor din produsele dedicate îngrijirii corpului pe care le achiziţionează. Pornind de la această premisă, îţi prezentăm Fa NutriSkin – prima gamă de îngrijire a corpului de la Fa cu o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive*.

Descoperă o senzaţie irezistibilă de catifelare!

Încă de la lansarea pe piaţă, în anul 1954, marca Fa a promis tuturor femeilor că produsele sale ajută atât la curăţarea, cât şi la îngrijirea atentă a pielii. Şi în anul 2011, promisiunea este menţinută şi chiar întărită de inovatoarea gamă Fa NutriSkin – noul kit complet de îngrijire şi hrănire a pielii. Testează beneficiile celor 3 subgame Fa (deodorante, geluri de duş şi loţiuni de corp) şi aşteaptă-te ca pielea să-ţi devină… cea mai frumoasă rochie!

• Fa NutriSkin – deodorante
Prima gamă de deodorante anti-perspirante care asigură o protecţie imbatabilă timp de 48h şi care lasă pielea irezistibil de catifelată şi uscată, datorită formulei unice cu 7 ingrediente nutritive. Gama de deodorante Fa NutriSkin este disponibilă în 3 variante (deospray, deo roll-on şi deo stick) cu parfum şi beneficii diferite: Maximum Protect, Invisible Control şi Natural Fresh – preţ recomandat: 9,99 lei.
• Fa NutriSkin – geluri de duş
Prima gamă de geluri de duş cu o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive, ce promite o îngrijire intensă a pielii şi o senzaţie unică de prospeţime. Texturile uşor cremoase şi aromele fresh revitalizează corpul şi revigorează simţurile. Gama de geluri de duş Fa NutriSkin este disponibilă în 3 variante adaptate nevoilor individuale ale pielii: Moisturising (hidratare), Intensively Caring (îngrijire intensă) şi Natural Fresh (fermitate) – preţ recomandat: 9,99 lei.
• Fa NutriSkin – loţiuni de corp (noutatea absolută)
Prima gamă de loţiuni de corp de la Fa cu un complex unic de 7 ingrediente nutritive, pentru o hidratare ce durează până la 48h. Datorită texturilor uşor cremoase şi a parfumului proaspăt şi revigorant, formula inovatoare este rapid absorbită în piele, lăsând-o irezistibil de catifelată. Gama de loţiuni de corp Fa NutriSkin este disponibilă în 3 variante, adaptate diferitelor tipuri de piele: Moisturising (piele normală), Rich Body Milk (piele uscată) şi Firming (toate tipurile de piele) – preţ recomandat:12,59 lei.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: deodorant, gel de dus, lotiune de corp

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!