adidas va lansa "Pure Lightness"

29 mai 2007

adidas va lansa "Pure Lightness"

     adidas va lansa “Pure Lightness” – un nou parfum pentru femei, luminos si proaspat, de inspiratie florala, disponibil in varianta apa de toaleta si produse complementare de ingrijire a corpului. Pure Lightness intruchipeaza o atitudine speciala – o incurajare adresata femeilor pentru ca acestea sa se bucure de viata si sa se simta bine – fara obligatii sau asteptari. Pana la urma, sportul este un joc.

     Acest parfum proaspat incepe cu o nota fructata luminoasa de pepene si mar, revigorata de note vibrante fluide. Toate acestea sunt invaluite de notele florale luxoase de iasomie si magnolie, combinate cu nuante florale delicate de violeta si lacramioare. Notele de baza au o semnatura eleganta de radacini de iris, invaluita in piersica zemoasa, caisa frageda si mosc dulce.

     adidas Pure Lightness este prezentat intr-o sticluta inalta, eleganta si subtire cu o forma fluida care aminteste de un corp in miscare. Dungile de un roz aprins, ies in evidenta pe fondul albastru deschis iar logo-ul alb adidas Sport Performance garanteaza autenticitatea brandului. Pure Lightness se alatura unei linii de parfumuri adidas pentru femei care pot sa se alinieze perfect starilor de spirit si stilurilor. Fruity Rhythm, Floral Dream, Tropical Passion completeaza gama pentru a capta toate senzatiile unui stil de viata activ.

     adidas Pure Lightness este disponibil in variante de 30ml si 50ml ale apei de toaleta. Luminozitatea proaspata a parfumului Pure Lightness poate fi savurata din cap pana in picioare si cu ajutorul deodorantului spray parfumat si parfumului pentru corp. adidas Pure Lightness iti echilibreaza viata activa prin feminitatea si delicatetea ta naturala.

sursa: 2activePR

taguri: parfum, adidas, pure lightness

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!