Bucura-te de soare cu Gerovital Sun!

20 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Bucura-te de soare cu Gerovital Sun!

Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Sun, o noua gama de protectie solara, cu o formula inovatoare, ce are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie, care se regaseste fie sub forma de ulei organic, fie sub forma de extract ECO certificat, fara parabeni si fara oxibenzona. Formula noii game Gerovital Sun este in deplina concordanta cu recomandarile Europene de protectie a sanatatii pielii impotriva efectelor negative ale razelor UVA\UVB si contine filtre solare de generatie foarte avansata, care nu sunt periculoase pentru sanatate.

Uleiul si extractul ECO certificat de rodie, obtinute din semintele fructului cu acelasi nume, contin o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de imbatrânire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic care ii confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.

„Gerovital Sun se inscrie in „trendul verde” alaturi de proaspat lansata gama Gerovital Plant cu extract de floare de colt. Gerovital Sun este o gama care se adreseaza persoanelor preocupate de sanatatea lor si a intregii familii si care sunt constiente de importanta protejarii pielii in timpul expunerii solare. Alaturi de formula inovatoare cu extract organic de rodie, noua gama aduce o linie completa de produse care acopera necesitatile diferite ale pielii si care se adreseaza atât adultilor, cât si copiilor, produse pentru expunerea la soare, dar si lotiuni dupa plaja sau produse autobronzante”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Gama completa Gerovital Sun include 12 produse.

Astfel, persoanele care au pielea inchisa la culoare sau a caror piele este deja obisnuita cu soarele pot alege unul din cele doua uleiuri de plaja Gerovital Sun, Uleiul bronzant pentru plaja sau Uleiul bronzant protector SPF 6, care ofera o protectie scazuta, având ca principal rol intensificarea si fixarea bronzului. Din aceeasi categorie a produselor cu protectie scazuta face parte si Emulsia de plaja cu SPF 10.

Pentru o protectie medie, noua gama ofera Emulsia de plaja cu SPF 15 si Lotiunea de plaja cu SPF 20, ambele potrivite persoanelor care au o piele inchisa nebronzata sau o piele deja bronzata.

Pentru pielea delicata a copiilor sau pentru persoanele adulte care au o piele sensibila ce necesita o protectie speciala, exista produsele cu protectie ridicata, care au formulari hipoalergenice, special create pentru acest tip de piele: Emulsie Plaja SPF 30, Emulsie Protectoare SPF 30 pentru copii, Crema Ultraprotectoare SPF 50 si Crema anti-imbatrânire SPF 50.

Dupa expunerea la soare este indicata folosirea unor produse dupa plaja, care au rolul de a calma si a hidrata pielea, dar si de a o regenera pentru a conduce la obtinerea unui bronz uniform. In noua gama Gerovital Sun se regasesc doua produse special create pentru folosirea dupa expunerea la soare - Lotiunea calmare arsuri solare si Laptele reparator dupa plaja.

Pentru persoanele care nu au ajuns inca la plaja dar care isi doresc o piele bronzata, solutia este Emulsia autobronzanta, o alternativa de bronzat efiecienta si sanatoasa.

Produsele sunt disponibile incepând cu luna mai 2011, la preturi cuprinse intre 12 si 30 lei, si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii si in magazinele traditionale.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: Gerovital Sun, extract de floare de colt, ulei bronzant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!