Parodontax lanseaza sursa de informaţii despre afecţiunile gingivale

25 septembrie 2011

Parodontax lanseaza sursa de informaţii despre afecţiunile gingivale

www.parodontax.ro este un website special creat pentru toţi consumatorii care sunt în căutarea unor informaţii şi recomandări cu privire la afecţiunile gingivale şi un instrument util pentru cei care vor să înţeleagă cum să-şi îngrijească corect gingiile şi care sunt paşii igienei orale zilnice pentru a avea dinţi şi gingi sănătoase.
Website-ul parodontax.ro este construit sub forma unui ghid care include detalii despre semnele şi semnalele de alarmă care pot indica o afecţiune gingivală, despre categoriile de persoane care au un risc crescut de a dezvolta asemenea afecţiuni, care este tehnica corectă de periaj pentru cei care suferă de afecţiuni gingivale, explicată pas cu pas şi ce produse de îngrijire este indicat să folosească.

Completarea chestionarului „5 etape pentru evaluarea stării de sănătate a gingiilor” îi va ajuta pe cei care răspund la cinci seturi de întrebări să afle dacă prezintă riscuri de apariţie a afecţiunilor gingivale şi le va oferi informaţii folositoare pentru asigurarea unei igiene orale corecte.

„Afecţiunile gingivale reprezintă problema numărul 1 în igiena orală. Dacă atunci când vă spălaţi pe dinţi sau folosiţi aţa dentară observaţi prezenţa sângelui în pasta de dinţi sau sângerarea gingiilor, ar trebui să luaţi în seamă aceste semnale şi să consultaţi un medic dentist. În mod normal, gingiile sănătoase nu sângerează deloc, iar sângerarea gingivală este primul semn al unor afecţiuni gingivale.”, explică medicul dentist Cinel Maliţa.
Gama parodontax® - Nr. 1 în România pentru îngrijirea gingiilor  este o gamă special creată pentru îngrijirea zilnică a persoanelor care suferă de afecţiuni gingivale, indiferent de stadiu. Gama parodontax® include pastele de dinţi parodontax® Classic, parodontax® Fluoride, parodontax® Gentle Whitening; periuţa de dinţi parodontax® cu peri extra-moi; apa de gură parodontax® pentru utilizare zilnica şi apă de gură parodontax® Extra pentru îngrijire temporara intensivă, în doua variante, cu şi fără alcool.
 

taguri: igiena orala, gingii, dinti, afectiuni gingivale

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!