Aquafresh White & Shine, mai mult decât albire, stralucire

08 octombrie 2007 | Autor: Laura Banica

Aquafresh  White & Shine, mai mult decât albire, stralucire

     Ten ca de portelan, ochi perfect conturati si un zâmbet cuceritor. Toate acestea sunt obligatorii în fiecare dimineata înainte de a pleca din casa. Zece minute si esti gata sa începi o noua zi plina de provocari. Ce te faci însa când apar probleme si imaginea ta nu e perfecta ? O pasta de dinti obisnuita nu poate sa tina pasul cu ritmul tau de viata, iar în timp dintii îsi pot pierde aspectul sanatos. Mizeaza pe reteta unui zâmbet natural - dinti albi si stralucitori în fiecare zi- cu noua pasta de dinti Aquafresh White & Shine.

     Spre deosebire de alte produse cu proprietati de albire a dintilor, Aquafresh White & Shine nu contine agenti chimici de albire, care pot afecta smaltul dintilor. Albirea se face în modul cel mai natural cu putinta, prin îndepartarea cauzelor care duc la efectele inestetice ale unei igiene orale incorecte .

     Formula sa inovatoare cu particulele ultra fine de siliciu ajuta la îndepartarea placii bacteriene si la netezirea imperfectiunilor de pe suprafata dintilor. Testele efectuate în laboratoarele specializate au aratat ca periajul cu pasta de dinti Aquafresh White & Shine confera smaltului un aspect mult mai neted decât un periaj cu pastele de dinti obisnuite.

     În plus, pe lânga agentii obisnuiti de finisare, White & Shine contine un agent special, ultra fin, de slefuire a suprafetelor patate care da un luciu deosebit dintilor. Efectul de stralucire al dintilor este amplificat de particulele minuscule de mica pe care Aquafresh White & Shine le contine. Cu siguranta nu vei trece neobservata cu noul tau zâmbet, alsolut irezistibil si stralucitor.

     Respiratia proaspata este asigurata de agentii de curatare în profunzime a dintilor, care actioneaza pe timp îndelungat prin dizolvare, si de efectul imediat al agentilor de finisare care îndeparteaza placa bacteriana de pe suprafata dintilor. Actiunea delicata asupra dintilor tine departe problemele de sanatate a gingiilor care apar de obicei. Aroma usor mentolata da un gust placut pastei de dinti, împrospatându-ti în acelasi timp respiratia. Totul pentru ca tu sa te simti mai senzuala si mai încrezatoare. Cu noul Aquafresh White & Shine vei zâmbi încontinuu, iar oglinda va fi prietena ta cea mai buna.

     Pret recomandat: 7.75 RON

sursa: 2ActivePR

taguri: Aquafresh

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!