Zambeste natural!

04 august 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Zambeste natural!

     Este vara si se poarta… naturaletea. Si nimic nu este mai frumos si mai atragator decat un zambet natural. Bucura-te de o respiratie proaspata, gingii si dinti sanatosi cu ajutorul apei de gura Colgate Plax Herbal. Apa de gura Colgate Plax Herbal combina experienta Colgate in ingrijirea orala cu cele mai bune ingrediente naturale. Smirna si musetelul ajuta la intarirea gingiilor si la curatarea dintilor, in timp ce fluorul actioneaza impotriva cariilor si ajuta la intarirea dintilor.

     Plantele medicinale sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor benefice. De altfel, pana in secolul al XIX-lea, cand farmaceutica nu era foarte dezvoltata, plantele medicinale reprezentau principalele remedii pentru diferitele afectiuni. Chiar si in zilele noastre, plantele medicinale continua sa fie folosite si sa inspire industria farmaceutica.

     Smirna (Commiphora myrrha) - legenda crestina spune ca a fost unul dintre celei trei daruri oferite de magi. Smirna este o rasina aromatica, folosita in trecut pentru parfumul sau deosebit. Astazi se foloseste in tratarea gingiilor si afectiunilor dentare. Vechii greci foloseau smirna pentru tratarea ranilor si a artritei, in infectiile respiratorii si pentru eliberarea tractului digestiv. In medicina moderna, smirna este folosita ca si antiseptic, in cazurile de gripa, astm, tuse, congestii, in cazul afectiunilor dentare si gingivale.

     Smirna functioneaza ca un agent antimicrobian care actioneaza in doua moduri complementare: stimuleaza producerea celulelor albe si are un rol antimicrobian direct. Datorita rolului sau antimicrobian, smirna se foloseste in tratarea infectiilor din cavitatea bucala, in special a gingivitelor. De asemenea, se obtin efecte remarcabile in laringite si in infectiile respiratorii.

     Musetelul (Chamomilla Recutita) - creste pe campii cu sol argilos si apare mai ales dupa ierni bogate in zapada si primaveri cu multa umezeala. Este recunoscut pentru mirosul sau deosebit de aromat si placut.

     Denumit de catre vechii egipteni drept floarea zeului–soare, datorita puterii sale de a scadea febra, musetelul are foarte multe proprietati curative benefice. Musetelul are efect sudorific, calmant, antispasmodic, dezinfectant, antiinflamator, iar baile si spalaturile cu musetel au un efect calmant, cu influenta benefica asupra intregului sistem nervos. Se foloseste in cazul abceselor dentare, a gingivitelor si este un remediu homeopatic foarte eficient si foarte folosit in albirea dintilor.

     Avand la baza ingrediente naturale, Colgate Plax Herbal actioneaza si in cele mai greu accesibile locuri, are un gust placut, iti ofera o respiratie proaspata de lunga durata si... un zambet cu adevarat natural.

sursa: Ogilvy

taguri: apa de gura, dinti, zimbet, colgate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!