Periaza-ti dintii profesional cu periuta Colgate Total Professional

12 decembrie 2005 | Autor: Catrinel Burghelea

Periaza-ti dintii profesional cu periuta Colgate Total Professional
copyright: Colgate-Palmolive

     Colgate-Palmolive România lanseaza o noua periuta de dinti, Colgate Total Professional, ce combina inovatia Colgate si experienta profesionistilor în igiena orala pentru a oferi o curatare profesionala a dintilor. Datorita celor 3 tipuri de peri din care este alcatuita, periuta Colgate Total Professional ofera o curatare completa a cavitatii bucale. Fiecare tip a fost creat pentru a îngriji o anumita suprafata a dintilor, astfel: perii externi înclinati îndeparteaza placa bacteriana de la marginea gingivala, masând gingia în acelasi timp; perii interni scurti curata delicat suprafata dintilor; perii interni mai lungi curata în profunzimea spatiilor inter-dentare. Mânerul ergonomic cu care este prevazuta periuta ofera control si confort în timpul periajului.

     "Succesul înregistrat în rândul consumatorilor români de pasta de dinti Colgate Total 12 ne-a determinat sa extindem gama Colgate Total. De acum, aceasta va cuprinde alaturi de cele 4 variante de pasta de dinti Colgate Total 12, periuta de dinti Colgate Total Professional.", declara un reprezentant al companiei.

     Testele clinice efectuate arata ca în comparatie cu o periuta obisnuita Colgate Total Professional:
     - înlatura cu pâna la 54% mai multa placa bacteriana;
     - este cu pâna la 49% mai eficace în combaterea problemelor gingivale;
     - este cu pâna la 69% mai eficace în curatarea spatiilor interdentare.

     Colgate Total Professional se comercializeaza în retelele de hipermarket-uri, supermarket-uri, magazine cosmetice si farmacii. Lansarea Colgate Total Professional va fi sustinuta de o campanie TV, de promotii si evenimente derulate la punctele de vânzare si de materiale informative expuse în magazine.

sursa: Image Promotion

taguri: colgate, periuta, dinti, periaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!