O pasta de dinti revolutionara

26 mai 2008

O pasta de dinti revolutionara

     Gura ta este uimitoare! Stiai ca 40% din suprafata dintilor tai se afla la îmbinarea dintre dinti? Acest spatiu, greu de curatat prin simpla periere, este un loc ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru a veni în întâmpinarea acestei probleme, specialistii Aquafresh au creat uimitorul gel-spuma Aquafresh Iso Active®.

     Cel mai nou produs din gama Aquafresh pentru igiena orala este un gel revolutionar, care la temperatura din cavitatea bucala si datorita energiei degajate în timpul periajului se transforma în spuma. Principiul de functionare al Aquafresh Iso Active® se bazeaza pe actiunea spumei formate din mii de bule microscopice care patrund în spatiile greu accesibile, îndepartând cu 25% mai multe bacterii decât pasta de dinti obisnuita . În acelasi timp, tripla protectie Aquafresh cu fluor activ din compozitia sa curata dintii, îi protejeaza împotriva cariilor si împrospateaza respiratia.

     Studiile clinice efectuate în laboratoarele Aquafresh au dovedit ca formula sa speciala reduce nivelul compusilor volatili sulfurati - sursa mirosului neplacut din cavitatea bucala. Astfel, timp de sapte ore de la periaj, nivelul acestor compusi a fost redus cu 41% fata de efectul unei paste de dinti obisnuite .

     Respiratia urât mirositoare este o problema des întâlnita, care afecteaza pâna la 50% din populatie. Alcoolul, resturile alimentare, igiena orala necorespunzatoare si somnul sunt factori care influenteaza aceasta afectiune, în timp ce problemele metabolice si digestive joaca si ele un rol decisiv. Cu toate acestea, în 90% dintre cazuri respiratia urât mirositoare este cauzata de activitatea bacteriilor si a altor organisme din cavitatea bucala, motiv pentru care o igiena orala bine realizata este esentiala.

     Aspectul pastei de dinti Aquafresh Iso Active® este si el unul inovator – un recipient metalic aflat sub presiune care elibereaza gelul, care la rândul sau se transforma în spuma. Transformarea spectaculoasa este posibila datorita ingredientului isopentan, care reactioneaza la cresterea de temperatura în urma periajului din cavitatea bucala. Astfel, gelul îsi dubleaza volumul, transformându-se într-o spuma activa ce se raspândeste în întreaga gura si curata mai eficient cu 25% decât pasta de dinti obisnuita.

     Lansarea Aquafresh Iso Active® este rezultatul unui program intens de cercetare desfasurat în cadrul Academiei de stiinte Aquafresh a GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

sursa: 2activePR

taguri: pasta de dinti, aquafresh iso active

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!