Aquafresh

15 decembrie 2007 | Autor: Laura Banica

Aquafresh

     Va gândeati ca igiena dentara nu poate fi revolutionata? Ei bine, noua periuta 3-Way Head de la Aquafresh întrece orice asteptari deoarece este dotata cu trei capete flexibile independente pentru o igiena orala garantata.

     Stiati ca igiena cavitatii bucale este esentiala în mentinerea sanatatii întregului organism? Folosirea unei periute performante, moderne si inovatoare asigura o corecta igiena dentara, iar periuta de dinti „3-Way Head” se adapteaza perfect formei dintilor si gingiei pentru un zâmbet fara cusur.

     Un periaj adecvat, trebuie facut de cel putin doua ori pe zi - cel de seara fiind cel mai important deoarece protejam dintii si gingiile de atacul bacterian nocturn, când agentii activi au o actiune prelungita. Tartrul rezultat din mineralizarea placii bacteriene se depune în special în zone în care dintii nu se pot curata cu usurinta. Una din cauzele principale ale aparitiei cariilor dentare este placa bacteriana care se formeaza prin depunerea reziduurilor alimentare pe suprafata dintilor si a gingiilor. Depunerea tartrului este împiedicata prin periajul dentar zilnic si corect al placii microbiene folosind o periuta de dinti performanta.

     Acest nou design garanteaza îndepartarea depunerilor alimentare ce se aduna în spatiile interdentare si sub gingie, adica în zone unde este aproape imposibil de curatat în totalitate cu periute normale. Datorita capului 3 în 1 perii medii se adapteaza formei dintilor si gingiilor, pentru o senzatie proaspata de curatare desavârsita.

     Nu trebuie uitat ca un periaj complet trebuie sa asigure acoperirea tuturor suprafetelor dentare, având grija atât de dinti cât si de gingii. Placa bacteriana este îndepartata mai ales de catre vârful perilor, de accea putem evita sa apasam foarte tare. Noua periuta de dinti 3-Way Head are atât peri superiori cât si inferiori, iar aceasta inegalitate este special conceputa pentru o mai buna curatare interdentara. Perii - rotunjiti la capat sunt special creati pentru a proteja gingiile, atingându-le usor în timpul periajului.

     Unele portiuni dentare sunt mai greu de curatat decât altele, iar modalitatile de periaj variaza. Dintii au nevoie de un periaj complet, minutios, iar gingiile de blândete. Noul design al periutei are un sistem flexibil pentru a estompa presiunea creata în timpul periajului. Astfel, gingiile vor fi atinse cu blândete si vor ramâne sanatoase având un aspect normal, roz. Mânerul este ergonomic, nu aluneca în timpul spalatului pe dinti, pentru ca tu sa beneficiezi de un periaj îmbunatatit.

     Pentru deliciul diminetilor tale, noile periute vin acum in patru culori, pentru a se asorta cu starea ta de spirit. Fiecare periuta are perii asortati, peri ce scot in evidenta cele trei parti flexibile.

     Acest nou design cu capul sau inovator împartit în trei periute flexibile independente nu lasa nici o parte din cavitatea bucala necuratata. Testele laboratoarelor au dovedit ca 3-Way Head de la Aquafresh este o periuta de ultima generatie ce curata de cinci ori mai bine fata de periutele de dinti obisnuite.

sursa: 2activePR

taguri: Aquafresh 3-Way Head, dinti, igiena orala

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!