trimite pe YMsalvează

Couture-a-porter sau luxul bun de purtat

15 iunie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Couture-a-porter sau luxul bun de purtat

Stim deja cu totii semnificatia notiunilor haute couture si pret-a-porter iar daca mai e cineva care nu stie voi spune pe scurt ca romanii asimileaza pret-a-porter- ului orice kitsch pe care-l cred “bun de purtat” - si, din pacate, pentru multi chiar e “bun de purtat”. »

Galerie foto

Accesoriile business

01 iunie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Accesoriile business

Se spune – si pe buna dreptate – ca imaginea este principala componenta a impresiei pe care o persoana o creeaza, pornind de la fundamente stiintifice conform carora impactul vizual este predominant. In acelasi timp, persoanele cu un stil vestimentar original si echilibrat transmit despre sine mesajul de forta, autocontrol si, nu in ultimul rand, stabilitate emotionala. »

Galerie foto

Noua colectie Cristina Nichita

19 mai 2011

Creatoarea de moda Cristina Nichita isi prezinta cea mai noua colectie pe linia EVENTS, joi 19 mai, orele 19.00. Evenimentul va avea loc la etajul 2 al COCOR Store in cadrul Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni. »

“Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiuc

12 mai 2011 | Autor: Gina Butiuc

“Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiuc

Lansata pe 3 mai in ambianta distinsa oferita de Restaurant-Delicatessen Graf din Oradea, “Achtung, baby!” aduce in atentia consumatorului de moda ideea de evolutie a sinelui in interactiunea cu mediul si presiunea acestuia. »

Galerie foto

’70 are back!

27 aprilie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

’70 are back!

Moda anilor 70 revine! Asadar e timpul sa acordati atentie pantalonilor evazati uitati prin dressing, sa va inoiti garderoba cu piese in culori tari precum galben neon, fucsia, turcoaz, verde praz sau lamaie, roz aprins etc. Nu uitati de ochelarii de soare cu rame groase, de palariile XXL si de platforme. Toate acestea revin in trend in acest sezon. »

Lovely, lazy, crazy coachella

20 aprilie 2011 | Autor: Adela Sirghie

Lovely, lazy, crazy coachella

Intreaga poveste -plina de soare, socoteli parfumate, influente hippie, tendinte prezente sau viitoare si prime acorduri luminoase de lazy crazy summertime invartindu-se gratioase in jurul ierbii - o puteti citi, daca imaginile de mai sus v-au starnit curiozitatea, de AICI. »

Generatia wash and wear sau cum sa fii la fel cu toti ceilalti

23 martie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Generatia wash and wear sau cum sa fii la fel cu toti ceilalti

Vremurile in care reguli stricte erau aplicate in vestimentatia destinata fiecarui moment al zilei si fiecarui tip de eveniment? - uitate... Vorbim despre coduri vestimentare? – vorbim inutil. Acum stilurile fuzioneaza si codurile se prabusesc sub greutatea unor cuvinte precum “eclectic”, “glamour” ca sa nu uitam mult-indragitul “fashionable” – cuvinte ce nu fac altceva decat sa mascheze lipsa totala a stilului ori nulitatea personajelor. »

Galerie foto

Punk vs lady-like

16 martie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Punk vs lady-like

Am auzit de atatea ori ca noul negru e … o alta culoare, incat e firesc sa ne intrebam cine ce are cu clasicul, rafinatul, elevatul negru. Dar in primavara aceasta albul e noul negru asa ca ... nu mai intrebam nimic. Si chiar nu mai sunt multe de intrebat cand stilul punk detroneaza military-chic-ul ultimelor sezoane anuntand ca vremea candorii ascunsa sub straie de inspiratie cazona ori masculina s-a cam dus. »

Galerie foto

Brose crosetate Corrsage – noi pe piaţa

11 martie 2011 | Autor: Sigina

Brose crosetate Corrsage – noi pe piaţa

Pe piaţa online”, fiindcă offline ştiu demult ce pot fetele Vreau să vă prezint blogul prietenuţelor mele, proaspăt lansat cu broşe realizate manual, cu foarte multă atenţie. Florile, căci flori sunt, sunt croşetate de mâini foarte pricepute, atente la detalii de care eu personal nu-mi dau seama – îmi place doar să le port. »

La Redoute lansează catalogul primăvară-vară 2011

21 februarie 2011

La Redoute lansează catalogul primăvară-vară 2011

Colecţia La Redoute primăvară-vară 2011 propune patru trenduri ofertante, la care orice femeie poate „adera” cu uşurinţă. Fiecare direcţie răspunde unui tip de personalitate oferind oricărei fashioniste idei de look-uri tailored made. Tendinţele colecţiei La Redoute sunt şi în acest sezon puternic ancorate în stilul de viaţă urban, axându-se pe look-uri lejere care oferă libertate în mişcare. Cu toate acestea, elemente cheie precum imprimeurile florale, liniile clasice şi transparenţele potenţează feminitatea şi scot la lumină latura senzuală a ţinutelor. »