Gina Butiuc – Simply. Perfect.

07 decembrie 2011 | Autor: Gina Butiuc, fashion designer

Gina Butiuc – Simply. Perfect.

Pornind de la un vis de copil – dar sustinut de efort disciplinat, creativitate si originalitate, transmise spre public intr-un mod coerent si consecvent, Atelierul de creatie vestimentara Gina Butiuc a castigat de-a lungul anilor clienti pentru care limitarile geografice nu mai reprezinta demult o problema. Mai mult de 20 de colectii lansate in show-uri originale, sute de clienti, sesiuni de consiliere, evenimente informale in Atelier, implicare in campanii de educatie estetica a tinerilor (“Lectia de Stil”), initierea si implicarea in proiecte unice in Romania avand ca scop incurajarea si sprijinirea  tinerilor designeri (“O Sansa Pentru Un Designer”) sau promovarea comunicarii si interactiunii sanatoase in cadrul comunitatii (“Om in Lucru”), reprezinta doar un succint bilant a 9 ani de activitate. Iar daca initial afacerea a pornit ca una locala, interesul si aprecierea clientilor i-au adus reprezentarea in cadrul unui concept modern si unic - Galeria Designerilor Romani din Magazinul Cocor, Bucuresti. 

Imbinand tipare clasice cu elemente originale, avangardiste, creatiile Gina Butiuc vorbesc, prin mijloacele specifice creatiei vestimentare, despre feminitate, sensibilitate, senzualitate, exprimate insinuant ori explicit, conturand un stil vestimentar construit pe simplitate si echilibru. Croi riguros, conceptie sofisticata, siluete perfect conturate, texturi nobile, finisaje si aplicatii  manuale maiestrite – descriu pentru consumatorul de moda coordonatele luxului in vestimentatie.
Creatiile Gina Butiuc sunt realizate predominat din tesaturi naturale (voaluri din matase naturala, catifea si tafta din matase, saten din bumbac, stofe din lana pretioasa – Camel, Angora, Agnona), chiar si captuseala utilizata fiind din fibra naturala. Dincolo de calitatile estetice si nobletea texturii, tesaturile naturale asigura un confort deosebit, apreciat de adevaratii cunoscatori.

Toate aplicatiile sunt realizate manual, pentru acestea fiind folosite pietre naturale (cuarturi, perle de cultura, sticla de Murano), detalii din dantela brodata, broderii din snururi de matase sau fir de mohair, pene, fasii croite pe biais etc. Se apeleaza frecvent la creponarea manuala a materialului printr-un procedeu de prelucare propriu.  Deseori tinutele sunt completate prin accesorii de asemenea unicat, realizate manual, personalizat.
Toate creatiile Gina Butiuc sunt unicat. Creatiile “pe masura” imbina stilul propriu Gina Butiuc cu nevoile si particularitatile clientei, un aspect important fiind acela de a contribui la definirea unui stil vestimentar propriu fiecarei persoane, pornind de la temperamentul si atuurile fizice si corectand trasaturile considerate mai putin flatante. Creatiile Gina Butiuc sunt raspunsul aspiratiei spre originalitate si individualitate caracteristica omului modern.


Gina Butiuc
fashion designer

Atelier si magazin de prezentare: Oradea, Calea Republicii nr 71
Bucuresti, Magazinul COCOR, Galeria Designerilor Romani
Telefon: 0744 322 134
E-mail: gina.butiuc@ginabutiuc.ro
www.ginabutiuc.ro
 

taguri: gina butiuc

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!