O Poveste de Dragoste

07 noiembrie 2011 | Autor: Gina Butiuc, fashion designer

O Poveste de Dragoste

Un echilibru intrigant caracterizeaza aceasta toamna, asemeni unei povesti de dragoste: calm si intens, lumini si umbre, trecut si viitor. Asa numesc cei de la Pantone Color Institute abordarea cromatica pe care designerii o afiseaza pentru toamna –iarna 2011-2012. Imbinand in mod artistic culorile aprinse cu cele neutru discontinue, designerii adopta o abordare picturala ce duce cu gandul spre modul in care pictorii isi compun opera. 

Acum vechiul coexista cu noul, influentele hollywoodiene de inceput de secol XIX conturate in tonuri de sepia contrasteaza cu cele ale operei chineze, alura glamour urbana  si amprenta rustica se contopesc parca, influentele feminine sunt cu usurinta asociate cu elemente specific masculine iar registrul cromatic incorporeaza culori calde, vibrante in acelasi intreg cu nuante metalic reci.

Si totul e exprimat in cuvinte invaluitoare, astfel incat nici nu-ti dai seama cum ai ajuns in miezul povestii. Nuantele metalice orchid hush si quantry iti deschid diminetile taios, ca aerul rece de toamna ce avertizeaza ca iarna e aproape. Iti incalzesti apoi sufletul cu blandetea tonurilor de pamant nougat, coffe liqueur si cedar – dar si toamna e a TA, si ai luat caldura in tine iar rozurile  emberglow sau honeysucle ori violetul phlox vibreaza in apropierea galbenului bamboo. Serile sunt blande, ca vorbele ce picura lin dintr-o poveste in profunzimea albastrului deep teal.
Traieste, experimenteaza, vibreaza! E o poveste cum nu a mai fost alta!
 

sursa: Gina Butiuc

taguri: moda, fashion, toamna, iarna, dragoste

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!