Ceasul vorbeste despre personalitatea ta

24 martie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Ceasul vorbeste despre personalitatea ta

 Toţi vrem să lăsăm o impresie bună. Atunci de ce să nu ne folosim de un accesoriu care ne va afişa personalitatea? În acest sens ne putem focaliza privirea asupra ceasului. Dacă doreşti să analizezi stilul unei persoane este de ajuns să arunci o privire asupra ceasului său. La fel ca în cazul hainelor, ceasul îţi permite să tragi câteva concluzii despre acea persoană… desigur, dacă ai câteva cunoştinte despre natura şi funcţionalitatea acestui accesoriu.

Ca bărbaţi, nu avem multe opţiuni în alegerea bijuteriilor. Chiar dacă purtăm mai multe accesorii, ceasul trebuie să fie cel care să iasă în evidenţă. Astfel, consider că ceasul pentru noi este la fel de important precum pantofii sunt pentru femei.

Ceasul potrivit îţi va accentua ţinuta şi te va face să emani siguranţă. Femeile se vor uita la ce model de ceas porţi şi cum se potriveşte ţinutei, colectând informaţii despre atenţia ta pentru detalii.

Alegerea unui ceas o consider ceva personal deoarece ceasul este încă un simbol al stilului. Cu alte cuvinte, moda nu trebuie să ne dicteze ce ceas să ne cumpărăm, deci trebuie să explorezi această lume a ceasornicarilor înainte de marea alegere.

De la început trebuie să îţi fie clar dacă vei alege unul mecanic, unul electronic sau o combinaţie dintre cele două. Dar de aici opţinile se multiplică. Dacă te-ai gândit să investeşti într-un ceas atunci alocă-ţi timp şi nu te grăbi pentru a face alegerea perfectă deoarece poate deveni cel mai bun accesoriu pe care îl vei deţine. Un ceas de calitate te va ţine o veşnicie şi dacă ai grijă de acesta, el poate fi vândut mai târziu la un preţ bun.

Într-adevar unele ceasuri sunt scumpe, dar vei primi ceea ce plăteşti. Probabil vei scăpa purtând un fals în faţa necunoscătorilor, dar cei care ştiu câte ceva despre ceasuri vor observa falsul cu siguranţă. Pe lângă acestea, dacă porţi un ceas scump şi nu este în concordanţă cu restul ţinutei şi stilului de viaţă, lumea nu va crede că ţi-ai permis acel ceas original. În afaceri un ceas poate oferi un subiect de conversaţie, probabil un interes comun şi un rang de egalitate între parteneri.

Cele mai bune ceasuri sunt simple şi versatile, sofisticate şi clasice. Un ceas sport este potrivit ţinutelor casual, în timp ce unul plat, elegant corespunde unui costum de culoare închisă, cu toate că mulţi bărbaţi aleg ceasuri mari, sport, pentru a crea un contrast cu costumul.

Pentru alte detalii şi informaţii despre ceasuri umăreşte viitoarele articole.

sursa: Stil Masculin

taguri: ceas barbatesc, ceasuri de lux, masculin, accesorii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!