Noua gama de ingrijire de la Adidas ofera mai mult barbatilor activi

04 mai 2005

Noua gama de ingrijire de la Adidas ofera mai mult barbatilor activi

     Adidas Personal Care lanseaza o noua gama de ingrijire personala, axata pe beneficii functionale, creata si testata pe atleti. Ingredientele unice si formula echilibrata a pH-ului raspund nevoilor pielii barbatilor activi.

 

     Eforturile specialistilor s-au concretizat in realizarea a doua noi geluri de dus pentru barbati: After Sport Gel de dus pentru par si corp - o formula unica 2 in 1 pentru toate tipurile de par si piele, ce curata si hraneste delicat si eficient. Este recomandat pentru uz frecvent la sala de gimnastica, in afara ei sau acasa.

     Gelul de dus hidratant Sensitive cu Aloe Vera este recomandat pentru o piele sensibila. Textura ultra-fina si formula sa sunt create special pentru a reduce riscul alergiilor si echilibrarea pH-ului natural al pielii.

     Noile sticle au forma moderna, ergonomica si sunt usor de recunoscut datorita ambalajului transparent.

     Alte doua noi deodorante spray si roll-on Adidas 24-ore si varianta 24-ore Plus completeaza gama de ingrijire a pielii pentru barbati.

     Cele trei formule, create si testate pe atleti, se caracterizeaza prin formula activata de caldura corpului, prin care rezervele de ingrediente active micro-incapsulate sunt eliberate in raport cu nivelul de efort, astfel incat sa acorde protectie pentru cel putin 24 de ore. Noul ambalaj al deodorantelor spray include detalii despre beneficiile produsului si protectia impotriva petelor albe. Capacele transparente le fac usor de recunoscut fata de variantele adidas cu parfum specific.

     Intensive 24h+ Performance este un deodorant fara alcool, creat pentru barbati activi. Formula sa este destinata barbatilor cu un stil de viata activ si intens. Ofera protectie timp de 24 de ore si mentine pielea proaspata de-a lungul zilei.

     Fresh 24h Performance ofera o senzatie racoritoare indelungata si protectie timp de 24 de ore.

     Sensitive 24h Performance pentru pielea sensibila, ofera o protectie sporita timp de 24 de ore fiind imbogatit cu extract Aloe Vera. Preturile variaza intre 84.000 si 110.000 lei, in functie de produs.

sursa: 2ActivePR

taguri: ingrijire, Adidas

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!