Future is Fusion: Gillette Fusion

07 octombrie 2008

Future is Fusion: Gillette Fusion

     Bucuresti, 3 octombrie 2008: Gillette Fusion, cea mai inovativa tehnologie de barbierit, s-a lansat în România în cadrul unei petreceri-avanpremiera la care celebritati din diverse domenii au încercat pentru prima data noul aparat de barbierit.

     Gillette Fusion, ultima tehnologie în materie de barbierit, s-a întâlnit pentru prima data cu reprezentantii show-bizz-ului românesc în cadrul unui adevarat spectacol tehnologic. Petrecerea Gillette a avut loc într-un spatiu special creat în care invitatii au pasit pentru prima data în lumea Fusion, o lume a tehnologiei de ultima ora si a inovatiei, fiind întâmpinati de proiectii live, muzica Fusion si de gazda evenimentului, Mihaela Radulescu.

     Barbatul Fusion este barbatul modern, carismatic si puternic, barbatul ambitios, cu atitudine de învingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Barbatul Fusion este un model în viata profesionala dar în acelasi timp confirma si stabileste tendintele în moda si în stilul de viata, fiind admirat de barbati si dorit de femei.

     Numeroase celebritati din sport, din afaceri si din show-bizz-ul românesc au fost de asemenea prezente la lansarea Gillette Fusion. Dan Petrescu, Radu Naum si Mihai Leu sunt cativa dintre cei care au încercat mult asteptatul aparat Gillette Fusion chiar la evenimentul de lansare.

     “Mi se pare senzational barbieritul cu noul Gillette Fusion. Este o experienta reconfortanta. Ma bucur ca putem avea parte acum si în România de cel mai avansat barbierit cu Gillette Fusion.” a spus Dan Petrescu, ambasador Gillette

     Noul Gillette Fusion, dotat cu 5 lame pentru confort si o lama pentru precizie, ofera cea mai buna experienta în materie de barbierit. Lama pentru precizie, montata în partea din spate a aparatului este ideala pentru locurile greu accesibile.

---galerie---

     „Gillette Fusion este prevazut cu un mâner ergonomic si un microcip integrat, care asigura performanta constanta pe termen lung, oprire automata si avertizare pentru baterie descarcata. Banda impregnata cu lotiune pe baza de vitamina E si aloe vera împreuna cu pozitionarea lamelor cu 30% mai aproape una de alta ajuta la reducerea presiunii si la evitarea aparitiei iritatiilor. Cu peste 70 de patente de inovatii la activ, Gillette Fusion deschide un nou capitol în arta barbieritului prin integrarea electronicii în tehnologia noului aparat de ras.” a spus Maria Camelia Sur – External Relations Manager Procter&Gamble Balkans.

     Lansarea Gillette Fusion pentru marele public va avea loc sâmbata, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Baneasa Shopping City unde mult-apreciatul Etienne de Crecy va oferi un adevarat “fusion” de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri înaltime special construit. Interactiunea dintre arhitectura, imagine si sunet creeaza un spectacol care da impresia intrarii într-o alta lume, o lume a tehnologiei, aflata la granita dintre realitate si virtual. O megastructura formata din litere cu înaltimea de 10 metri si lungimea unui teren de fotbal va anunta tuturor faptul ca “Future is Fusion”: Gillette Fusion.

sursa: Millenium Communications

taguri: Gillette Fusion, barbat, barbierit

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!