Gene false pentru barbati

03 august 2008

Gene false pentru barbati

     Segmentul masculin a intrat tot mai mult in atentia producatorilor de cosmetice, in ultimul deceniu. Dupa lansarea cremelor de intretinere si a produselor pentru regenerarea parului, acum s-au lansat si genele false pentru barbati. Eylure Cosmetics a scos pe piata primele extensii de gene cu aspect natural si discret, cu o banda adeziva din material plastic transparent. Acestea sunt destinate barbatilor cu gene rare sau scurte si pot fi folosite foarte usor, fara a fi nevoie de vizita la salonul cosmetic.

     Dupa ani in care au fost neglijati si doar au asistat la infrumusetarea femeilor din viata lor, barbatii au inceput si ei sa se ingrijeasca si sa beneficieze de produsele pe care industria cosmetica le-a dezvoltat special pentru ei. Reprezentantul Eyelure spune ca “ piata produselor pentru barbati creste mult mai repede decat cea pentru femei, pe masura ce tot mai multi barbati acorda atentie felului in care arata. Eyelure le da posibilitatea sa descopere cum isi pot imbunatati imaginea, folosindu-se de trucuri de care femeile beneficiaza de 60 de ani.”

     Un set de astfel de gene va costa aproximativ 10 euro, dar vor putea fi gasite abia din septembrie, cand Eylure le va lansa, in cadrul unui eveniment organizat la magazinul Harods din Londra. Ulterior ele vor fi comercializate si pe amazon.com.

sursa: beautycenter.ro

taguri: gene false, eyelure

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!