Tricoul Henley, potrivit pentru fiecare sezon

14 martie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Tricoul Henley, potrivit pentru fiecare sezon

Un articol vestimentar care mi-a atras atenţia în ultima vreme, este tricoul Henley. El este originar din Anglia deoarece a  făcut parte din îmbrăcămintea oficială a canotorilor din oraşul Henley-on-Thames. Tricoul tip Henley este asemănător  unui tricou polo fără guler. El se găseşte în varianta cu mânecă scurtă sau lungă în funcţie de sezon. Modalităţile de purtare ale acestuia sunt variate. Se poate purta atât la pantaloni lungi cât şi la cei scurţi. Chiar dacă tricoul Henley aduce un plus de masculinitate, ţinutele parcă sunt prea simple şi mai avem nevoie să adăugăm nişte accesorii sau alte articole vestimentare.

Acest tricou arată cel mai bine dacă este purtat sub o cămaşă cu nasturii descheiaţi. Gândeşte-te la layering pentru că mai poţi purta peste tricou o jachetă din denim, cardigan, sacou sau jacheta de piele. Totuşi, trebuie să ţi cont de următorul aspect: dacă te gândeşti să-l porţi în combinaţiile de mai sus nu prea poţi purta cravată. (în cazul în care nu vrei să se vadă tricoul).

Dacă vrei să porţi cravată şi vrei să porţi tricoul pe sub cămaşă, alege unul cu mânecă lungă şi rulează puţin maneca peste maneca camasii, pentru accentuarea faptului că porţi mai multe articole pe tine. O altă variantă pe care o mai poţi încerca este să porţi tricoul Henley peste unul polo sau peste o cămaşa, dar asta ţine de creativitatea fiecăruia.


 

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: tricou Henley, camasa, masculin, barbatesc

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!