Zoppini a intrat in lumea sportului

30 septembrie 2009

Zoppini a intrat in lumea sportului

     Un brand prin excelenta creativ, precum Zoppini, care promoveaza in lumea atat de pretentioasa a bijuteriilor, materiale inovative, tehnologii de ultima ora si un stil elegant, de avangarda, nu avea cum sa nu se implice in lumea dinamica a sportului, care genereaza pasiune, spectacol si atrage atentia generala. Cu atat mai mult cu cat Zoppini a realizat extraordinare colectii sport, sponsorizarea unor campioni din cele mai diferite ramuri sportive nu putea sa decurga decat extrem de firesc.

     Stilul lejer si avantat al bijuteriilor Zoppini, care te poarta parca mereu, in bataia vantului, cu un pas inaintea timpului, avea sa transforme acest brand intr-unul dintre importantii sponsori ai yachtingului italian si, evident, ai importantei competitii “Giro d’Italia a Vela”.

     Dar v-ati intrebat vreodata unde ar sta cel mai bine bratarile modulare de la Zoppini? Evident, la incheietura mainii unei campioane de tenis. Cand? La o lovitura decisiva de forehand sau, in egala masura, de backhand. Le-au incercat multiple campioane, precum Maria Sharapova, care, de altfel, s-a si implicat direct in promovarea vanzarilor acestor bijuterii in beneficiul unor case de copii, pentru ca, bucurandu-ne de spectacolul si binefacerile sportului si de eleganta si siguranta de sine pe care ti le confera o bijuterie Zoppini, nu avem voie sa-i uitam nici pe copiii care au nevoie de ajutorul nostru. Iar implicarea sociala este pentru Zoppini la fel de importanta precum cea in lumea sportului, cu care, de altfel, merge de multe ori mana in mana.

     Implicarea constanta de-a lungul anilor in lumea atat de dinamica si de pasionala a sportului si, in primul rand, a sportului-rege, fotbalul, a facut ca acest extraordinar brand, care iti insufla cu adevarat indrazneala, energia si increderea marilor campioni, sa cucereasca milioane si milioane de admiratori in toate colturile lumii, caci nimic nu e mai minunat decat sa porti o moderna si eleganta bijuterie Zoppini, care sa te faca sa simti ca intri cu adevarat in lumea marilor campioni.

     In Romania, bijuteriile Zoppini se gasesc in magazinele YOU&ME, MONDO GIOIELLI si in magazinele partenere.

sursa: Arena Communication

taguri: Zoppini, bijuterii, sport, maria sharapova

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!