Bien Savvy Unique Collection

05 mai 2009

Bien Savvy Unique Collection

     Bien Savvy lanseaza Unique Collection - O colectie cu stil, creata special pentru Femeia emancipata,independenta, increzatoare in puterea ei de seductie.

     Tinutele sunt de o eleganta naturala, dar foarte elaborata, concepute pentru a face un Duo irezisitbil cu Doamna care le va purta. Rochiile acestei colectii sunt construite in detaliu, cu un ochi expert, si sunt potrivite unei seri de Oscar la fel de bine precum sunt esentiale unei ocazii speciale. Sunt rochii care traiesc, impreuna cu purtatoarea - indragostite, fascinante sau atragatoare, gata sa flirteze, sau boeme si visatoare dar intotdeauna, intotdeuna memorabile...: www.biensavvy.ro

     Rochiile Bien Savvy Unique Collection sunt unice, purtand amprenta acelui rafinament discret, care lasa purtatoarea mereu in centrul atentiei, rochia fiind menita sa o completeze, si sa-i adauge acel "je ne sais quoi" care o face sa devina unica prin stil.

     Bien Savvy este un lant de saloane de rochii de mireasa si de seara ce prezinta atat propriile colectii cat si renumitele colectii internationale de rochii de mireasa La sposa apartinand trustului San Patrick. "Romantic or Sophisticated, Discreet or Original, all the brides will find the dress of their dreams in one of this collections inspired by the greatest name in fashion."

     Bien Savvy nu este o locatie, este un sentiment! Pentru o experienta desavarsita te asteptam sa treci pe la noi... sa ne sfatuim... sa te probam... si sa iti impartasim toata experienta noastra!

sursa: Bien Savvy

taguri: Bien Savvy, rochii, moda, stil

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!