adidas women ss ‘08

09 februarie 2008

adidas women ss ‘08

adidas celebreaza sportul feminin prin introducerea colectiei primavara/vara 2008. Noua colectie subliniaza conceptul adilibria, linia Fuse, inspirata de dans, si linia de gimnastica Clima 365 prin echipament, încaltaminte si accesorii. Colectiile oglindesc combinatia distinctiva de stil si functionalitate, cu adidas TECHFIT™. Produsele folosesc tehnologii de vârf precum ClimaCool® si sunt sprijite de o campanie de comunicare centrata în jurul conceptului de yoga.

     În sezonul primavara/vara 08 adidas duce conceptul de yoga dincolo de radacinile sale spirituale si arata acest lucru într-o campanie globala numita “Play Yoga”. Yoga este un sport care ajuta atletii de orice fel sa devina mai buni în sportul lor sau orice alt sport. Imaginea acestei campanii va fi reprezentata de profesionista yoga Rainbeau Mars. Ea realizeaza o calatorie yoga alaturi de atlete cunoscute precum Laila Ali, Stefanie Graf, Britta Steffen (detinatoarea recordului mondial la 100m liber) sau Iridia Salazar (Tae-Kwan-Do) pe un DVD disponibil în magazine selectate adidas sports performance.

     adilibria portretizeaza o colectie remarcabila cu produse functionale si stylish. Materiale usoare si fine, alaturi de modele “up to the minute” în culori puternice, exprima inspiratia yoga pentru îmbracaminte. De exemplu Yoga Knit CAPRI si Yoga Tank. Piesele vedeta pentru încaltaminte sunt pantofii Hatha Ballerina, cu un stil inspirat de yoga, frumos construit si perfect functional. Modelul LS MOVE ofera o constructie superioara fara cusaturi si o talpa cu un design special pentru confort optim si performanta.

     Clima 365 este un concept cheie pentru primavara/vara 2008 oferind produse înalt performante de îmbracaminte, încaltaminte si accesorii. Este folosita tehnologia de vârf ClimaCool® care asigura un sistem de management al aerisirii si al umezelii atât la îmbracaminte cât si la încaltaminte. In plus, designuri stylish, incluzând elementele cu 3 linii, fac linia Clima 365 cea mai buna alegere pentru orele de gimnastica. Vedetele colectiei sunt pantalonul Gym Pick, tricoul Image si Clima LS Motion, un pantof special realizat pentru exercitiile cardio.

     FUSE este un alt concept subliniat în linia de antrenament pentru femei. Fuse este o colectie inspirata de dans, dedicata femeii tinere, dinamice, urbane. Colectia beneficiaza de un concept holistic de îmbracaminte, accesorii si încaltaminte. Luându-si inspiratia din dans, linia ofera modele feminine si sexy, materiale strech de înalta performanta si confort superior. Pantofii speciali pentru dans, precum Efani, sau produsele stylish, precum fuste sau tricouri, combina funtionalitatea, individualitatea si stilul.

     In colectia primavara/vara 2008, tehnologiile joaca un rol cheie în linia de antrenament pentru femei. Prin TECHFIT™ adidas continua sa dezvolte conceptul de produs performant, care îmbunatateste puterea, postura si echilibrul nu numai în sporturi de înalta performanta, ci si în activitati ale mintii si corpului. Materialele de comprimare si benzile de putere TPU ca si taieturile fara tiv promit functionalitate si confort fara a compromite stilul feminin.

     Noua colectie adidas women primavara/vara 08 a fost lansata global în ianuarie 2008 si va fi disponibila în mai multe magazine din întreaga lume, inclusiv magazine adidas Sport Performance. Preturile variaza între 35 euro (îmbracaminte) si 120 euro (încaltaminte) pentru adilibria si de la 25 euro (îmbracaminte) la 90 euro (încaltaminte) pentru Fuse si Clima 365.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, sport, incaltaminte, yoga

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!