13 ani de stil si eleganta in moda romaneasca

15 iunie 2008

13 ani de stil si eleganta in moda romaneasca

     NICHI- CRISTINA NICHITA implineste in luna iunie 13 ani de activitate! Brandul iesean care a reinventat conceptul de pret-a-porter feminin pe segmentul business-elegant, aniverseaza 13 ani de moda 100% romaneasca.

     Aniversarea aduce cu sine multe surprize in reteaua de magazine NICHI- CRISTINA NICHITA: cadouri pentru cele mai fidele cliente si o multime de produse la preturi “de sarbatoare” sunt doar cateva dintre acestea. Pentru toate doamnele si domnisoarele dornice sa fie chic in aceasta vara si sa se rasfete cu preturi speciale, NICHI-CRISTINA NICHITA le-a pregatit o multime de suprize. In magazinele brandului le asteapta propuneri inedite pentru sezonul cald, pe cele trei linii special gandite a satisface nevoile de confort si eleganta ale femeii actuale: casual-office, business si events. Oferta aniversara include reduceri de pana la 50% la o gama larga de articole si premii indite pentru cele mai fidele cliente ale brandului.

---galerie---

     NICHI CRISTINA NICHITA celebreaza astfel feminitatea, un statement valabil pentru femeia care se redescopera in permanenta, care isi sarbatoreste stilul zi de zi. Femeia care cauta acel “ceva” inconfundabil, prin care sa fie mereu in centrul atentiei. Femeia care este exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului de care nu se desprinde niciodata. De-a lungul timpului, brandul a devenit un punct de referinta pentru cele mai rafinate femei, reusind sa impuna atat o imagine cat si o atitudine atasata acesteia. Motto-ul brandului este in acelasi timp deviza celor mai rafinate femei: ”atitudine in vestimentatie...fara ostentatie”. Vino si tu in magazinele NICHI- CRISTINA NICHITA si profita de oferta aniversara! In aceasta luna, stilul NICHI este stilul care te reprezinta!

sursa: www.nichi.ro

taguri: moda, nichi cristina nichita

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!